Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddana w przyjażni

Moja przyjaciółka ostatnio mi wyznała

Polecane posty

Gość oddana w przyjażni

że ma dosyć swojej pracy za 1600zł i chce pracować w jakiejś lepszej agencji towarzyskiej bo lubi kasę seks i mężczyzn.Probowałam jej to wybić z głowy ale ona twierdzi ze to jej życie,jej wybor i juz to przemyslała,że jak ją będę zniechęcała to w koncu odsunie sie ode mnie.Jest dziewczyną samodzielną w sensie ze nie ma w poblizu rodziny,żyje tylko matka z siostrą 300km dalej ,koleżanek blizszych tez nie tylko ja jestem jej jedyna przyjaciółką.Co mam robić?Nie chce zeby sie czymś zaraziła albo trafiła na psychola,nie wiem jak jej jeszcze wyperswadowac to z głowy.

Gość gość
process starzenia sie u prostytutek jest 10 razy szybszy.

Gość gość
Niech robi co chce.

Gość maczu piczu
To juz lepeij tel-sex. Mozesz w miedzyczasie prasowac sobie bluzki, haha. No i niczym sie nie zarazisz.

Gość gość
Człowiek w swoim życiu wybiera między dobrem a złem. Ty jak Najbardziej chcesz dla niej dobrego, ale nie madz wplywu na to jakie decyzje podejmie twoja kolezanka i nie powinnas czuc sie niczemu winna. Jesli czlowek sam nie zrozumie tego nic nie zdzialasz, a skoro jej nie zalezy na waszej przyjazni to cos jest nie tak. Lepsza praca jest wiadomo uczciwa i moralna praca nawet za te 1600 niz sprzedawanie swojego ciala. Takie zycie konczy sie zawsze samotnoscia, bo zalozenie przez nią rodziny bedzie raczej nie mozliwe. Jest to moralny upadek czlowieka najwiekszy i trudno jej bedzie sie podniesc. Zapytaj ją czy chce zalożyć rodzine i miec dzieci kiedys, jej przeszlosc przekresli jej marzenia. Zaden normalny facet nie bedzie chcial byc z bylą prostytutką, ale mysle ze ona sobie zdaje sprawe z tych spraw. Jako jej kolezanka mozesz jej doradzac.