Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być wzięta siła zdominowana przez faceta ale ...

Polecane posty

Gość gość

Boje się potem żyć z myślą że byłam zgwalcona. Może jaśniej. Chciałabym być zdominowana przez kolegę który mi się podoba żeby mnie wziął siła i np zmusił do zrobienia mu l... żeby był stanowczy itp. Ale jakby to zrobił wbrew mojej woli to nawet gdy mi się to będzie podobało to to będzie g******* macie podobnie ?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
11

no jak chcesz byc zdominowana, to w czym problem? ja tez lubie rozne takie fantazje. Ale trzeba o tym porozmawiac z partnerem, zeby wszystko bylo jasne jak slonce. Zycie erotyczne wtedy dopiero nabira smaku, kiedy opowiadamy sobie o swoich pragnieniach, a nie tlumimy je tam gdzies w sobie

Gość gość
Jest to bardzo powszechna i normalna fantazja u kobiet. Kobiety fantazjuja o g***townym seksie, byciu zagarnieta sila, zerwaniu ubran itp.

Gość gość
wieme rozumieme keczupiku,ale ciebie nawet pies nie tknie zoofilko

Gość gość
Gość z 17.20 widzisz się w roli zdominowanej i uległej?

Gość gość
17:32 Jestem facetem.

A to da się zdominować uległą kobietę? Gdzie w tym satysfakcja, o którą w tym wszystkim lotto?

Gość gość
Giaa - uległą nie, ale taką która stawia opór. Kobiety, które w swoim kodeksie damy zachowują pewną wstrzemięźliwość i bierność. Takie są sexy.

Myślisz tylko o oporze w łóżku? Myślę, że to chodzi bardziej o codzienność. Przebojowa babka, którą obserwujesz i myślisz: trzeba by było ją ukrócić. Mysza spłowiała nie wywoła tego uczucia, choćby nie wiem jaki " opór "stawiała ;)

Gość gość
Opieranie tego typu, że dobieram się do kobiety, a kobieta na początku nieco się broni, tłumaczy, mówi, że może niewypada albo nie tutaj, nie teraz po czym ulega w rozkoszy. :>

Superfajnie. Tylko, że to nie jest dominacja tylko gierki. Ero gierki :D

Gość gość
moj mnie ostatnio zdominował,polecam ta zabawe ,naprawde kreci bardzo:)

Gość gość
Ale obojgu musi to odpowiadać

Gość gość
18:30 Giaa właśnie się mylisz. To jest właśnie dominacja, zdobywanie kobiety, samczość. Od wieków mężczyzna robił pierwszy krok i przejmował inicjatywę w łóżku, kobiety były wychowywane na bierne i oczekujące tego od mężczyzny. Pożądanie kobiety zawsze było tematem tabu, oczekiwano pruderyjności i czystości. Jednak natura i popęd jest silniejszy. Dlatego na początku kobieta stawia opór (hamulce społeczne i moralne), a później oddaje się mężczyźnie z podobną a nawet większą niż jego pasją.

Gość gość
Takie pragnienie miałam gdy nie byłam mężatką. Powiedziałam chłopakowi on zaproponował bardziej radykalnie z jego dwoma kolegami. Z ciekawości się zgodziłam. Gdy jeden z kolegów miał wolną chatę wtedy się spotkaliśmy. Mój chłopak miał mnie trzymać siedząc od tyłu za mną i rozszerzał mocno cipkę a koledzy ostro we mnie kolejno wchodzili i kończyli wtryskiem jako ostatni brał mnie mój chłopak wbijając się do końca.Miał twardego jak nigdy i długo tryska w cipce. Gdy wyjął i wstałam to po nogach mocno pileciała gęsta sperma po wszystkich uczestnikach zabawy. Nigdy więcej nie mieliśmy takiego seksu i chłopak jest moim kochającym mnie mężem.

Gość gość
Całkowicie cię zaspokaja czy lubisz jeszcze takie rozmowy?

Gość gość
gość dziś halo tu ziemia, jesteśmy jużw XXI wieku, a nie neolicie ;)

Gość CzwarteImperium
Nie rozumiem, chce, a boi się żyć z myślą, że została zgwałcona. Masło maślane jakieś...:O Kobieca natura była siłą tłumiona przez ograniczonych mężczyzn i ich kompleksy. :P

Upokorzenie aroganckiej suki. To jest coś. Prawda Gi? Ja się tak bawię często z bardzo arogancką i tylko moją .. Masz tak?

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji