Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Legginsy dla chłopca

Polecane posty

Gość gość

Czy pasuje ubrać chłopca - niemowlaka poniżej roku w legginsy? Jest dużo fajnych takich cienkich leginsów w chłopięcych wzorach, ale trochę to dziwnie wygląda. A w dresach trochę ciepło

Gość gość
wpierw pokaż swoją dupcie jak wygląda w leginsach

Gość gość
A nie lepiej spodenki z cieniutkiej bawełny, jeśli dresy za ciepłe??

Gość gość
pokaż te dupsko k***a mać !!!!!

Gość gość
No wlasnie nie znalazlam jeszcze takich, a jesli juz sa to maja szerokie zakonczenie nogawek przy kostkach, czego nie lubie u dzieci, ktore jeszcze nie chodza...

Gość gość
No wlasnie nie znalazlam jeszcze takich, a jesli juz sa to maja szerokie zakonczenie nogawek przy kostkach, czego nie lubie u dzieci, ktore jeszcze nie chodza...

Gość gość
Pewnie ze wypada te legginsy są super

Gość gość
Ja znalazlam dla syna cieniutkie, waskie dresy. W sumie wygladaja podobnie jak legginsy tylko maja delikatne sciagacze przy kostkach, sa na gumce i maja przeszycia z bokow udajace kieszenie. Syn na okraglo w nich chodzil bo byly cienkie i wygodne. Leggnsy tez mysle, ze moga byc.

Gość gość
Ostatnio w Lidlu były bawełniane, cienkie spodenki Lupilu ze ściągaczem przy kostce. Tylko albo są szerokie w brzuszku, albo po prostu na pulchniejsze dziecko (a mój to chudzina), więc ja je pod body zakładam, żeby nie zjeżdżały mu z tyłka. Sporo cieńsze niż dresy. Całkiem fajne. Może jeszcze znajdziesz jakieś, choć nie wiem, bo ruch był przy nich spory, bo kosztowały 10zł za szt.

Gość gość
Boże... mój synek do 3 r. ż nosił legginsy do żłobka i przedszkola. Tylko jednolite czarne lub granatowe. Podobnie inni chłopcy. Legginsy są bardzo wygodne, nie krępują ruchów i są mega praktyczne jesienią i zimą gdy nakładamy na nie grubsze spodnie.