Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KociKot16

jestem prawie dorosła a dostałam lanie!!!!!

Polecane posty

Gość KociKot16

I to od matki! Paskiem, tylko stringi na sobie miałam. I żeby to raz ale to się dzieje średnio raz na miesiąc! Chcę żeby traktowała mnie jak dorosłą osobę a ona mnie bije i poniża, a mój chłopak do tego jak mu powiedziałam to zjeb chciał żebym mu szczegóły opisała. Czy można gdzieś coś takiego zgłosić?

Gość gość
Ile masz lat

Gość KociKot16
16

Gość gość
Kochana. Nie mow ze jestes prawie dorosla bo doroslosc to nie jest wiek. Przede wszystkim jest to postawa swojego zachowania, madre przemyslne i sensowne decyzje i wyznawane wartosci. Na doroslosc masz czas. Zrozum i przyjmij do wiadomosci ze chcesz czy nie to jestes jeszcze dzieckiem i ze swojego dziecinstwa powinnas sie cieszyc. Masz 16 lat. Wyszalej sie ale nie probuj sie na sile robic dorosla. Dla swojej mamy ZAWSZE bedziesz dzieckiem nawet kiedy bedziesz miec wlasna rodzine. Nigdy sie nie dowiesz ile przez ciebie nie przespala nocy, ile zjadla nerwow . Wiec ja kochaj szanuj i cen bo puki jestes pod jej opieka to ona dyktuje warunki. I ma prawo cie uderzyc.

Gość gość
Za to co tu napisalas sam bym ci sluscil lanie. Nazywanie swojej mamy "matka"? Uwazasz sie za dorosla? Jestes gowniara ktorej sie wydaje ze jest dorosla! Opamietaj sie bo nie tedy droga!

Gość gość
prowo koniuchotrzepa

Gość gość
1 zasada. Chcesz byc traktowana jak dorosla to zachowuj sie jak dorosla. I tak jak poprzednik- tez bym ci spuscil lanie. Chcesz podac swoja matke za to ze skarcila swoje dziecko bo zrobilo cos zle? Gratuluje! Nawet przedszkolak sie tak nie zachowuje!

Gość gość
Mlodosc ma swoje prawa. ale ty dziewczyno przeginasz i to na calej linii

Gość gość
Podaj matke za to ze cie zlala po d***e. Ale licz sie z tym ze pojdziesz do poprawczaka za zachowanie

Gość gość
Tak bym cie wyprał pasem ze bys sobie tydzien na d.u.p.i.e nie siadla! Takie traktowanie rodzicow!

Gość gość
Ty sie uwazasz za dorosla bo stringi nosisz? Zaczniesz sie sama utrzymywac to poznasz dopiero co to znaczy byc doroslym

Gość gość
I ty sie uwazasz za dorosla... dobre sobie.

Gość KociKot16
No i widzę że tu prawie sami sadyści. Myślicie że miło jest mi dostawać po tyłku?! Żyjemy w UE tu takie rzeczy są zakazane. Jedyny plus tego że dostaję jest chyba to że mam piękne, jędrne i odstające pośladki, zero celulitu ale nie wiem czy jest to spowodowane tym że dostaję lanie bo matka też ma bardzo ładny i odstający tyłek i też zero celulitu mimo tego że ma 40 lat a dostawała przez całą młodość od babki. Czy orientuje się ktoś może czy lanie pomaga na jędrność i kształt tyłka, bo mam najładniejszy w klasie? Mam tylko jedną koleżankę co ma podobny problem do mojego i też ma świetny tyłek. Nie zmienia to jednak faktu że nie powinna bić już prawie dorosłej kobiety!

Gość KociKot16
Widać że się debilko nie znasz na niczym. Naukowcy udowodnili że dzięki klapsom znika celulit a pupa jest jędrniejsza. Moja jest bardzo ładna, wydaję się mi że mogła bym wystartować w brazylijskich wyborach mis pupy. Zazdrościsz?

Gość KociKot16
Jeśli myślisz że jesteś zabawny/a to się grubo mylisz

Gość goś87
ja też dostawałam lanie i to do matury i też mam latynoski tyłek i nie mam problemu z celulitis. Wydaje mi się że jeśli kobieta ma tendencję do posiadania odstającego tyłka to klapsy i lania tylko jej w posiadaniu takiej pupy pomogą. Widzisz kocikotku, mama nie chce dla Ciebie źle :)

Gość gość
A przyznaj się PUBLICZNIE, za co dostalaś lanie? I dlaczego mama musi Ci dawać lanie raz na miesiąc?? Jesteś taka głupia, że nie rozumiesz po polsku i trzeba Ci paskiem tłumaczyć pewne sprawy? I jeszcze się tu żali, "bidulka"...:):)

Gość gość
idź na obdukcję i zgłoś na policję, założą jej niebieską kartę czy jak to się nazywa

Gość Tomfiarz
Najlepiej zmnień nastawienie i polub lania od Mamusi a najlepiej opisz jak one wyglądają :)