Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu po escapelle. prosze o rady!

Polecane posty

Gość gość

Uprawiałam seks z chłopakiem.. i popełniliśmy straszną głupotę podczas wytrysku wyszedł ze mnie, ale po tym nie umył członka i jeszcze raz ponownie wszedł we mnie na chwilę. Po tym zdarzeniu w 36h zażyłam tabletkę po escapelle. Po kilku dniach wystąpiło trzy dniowe plamienie ( bardzo skąpy okres ) do końca kwietnia nie dostałam okresu. Teraz jest maj i powinnam dostać okres w początkach miesiąca ( mam nieregularnie) zrobiłam dwa testy ciążowe jeden 14 dni po feralnym wydarzeniu, drugi ok. 30 dni po wynik wyszedł negatywny. Czy jest możliwość ciąży? Czy zamiast okresu pojawiło mi sie plamienie na wskutek tabletki? Miałyście podobny przypadek? Proszę o rady :(

Gość gość
Po takim ruchoaniu nic nie wiadomo

Gość gość
Pewno to ciąża.

Gość gość
jaka ciąża. Przecież testy były zrobione w takich odstepach że można to wykluczyć. No chyba że zaciążyłaś później. Po tej tabletce nie spodziewałabym sie na twoim miejscu regularnego okresu, bo to bomba hormonalna i organizm musi dojśc do siebie. Na przyszłość radze unikać tabletek po. Tym bardziej że sytuacja wcale tego nie wymagała.