Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna i jej brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość gość

witam jestem z dziewczyną od roku a nie uprawialismy seksu od 2 miesiecy jakos, nie wiem co jest powodem probowalem z nia rozmawiac ale ona nawet nie wie jak mi odp po prostu tego nie robi ... Kiedys robilismy to dosyc czesto ... Ja mam 19 lat ona natomiast 20

Gość bella  86
Chce pewnie czekać do ślubu. :P

Gość gość
wątpie kiedys robilismy to czesto teraz ... Wcaje jak probuje z nia rozmawiac to sie zamyka i nie odp ... Mowi ze nie ma ochoty tak poprostu to wpadlem na pomysl by kupic tabletki na podniesienie jej ochoty ... Ale w takim wieku brak ochoty ?

Gość gość
Tabletka wszystko załatwi :O

Gość gość
Moze cos sie wydarzylo? Obmacywal lub molestowal ja ktos? Moze problemy hormonalne ktore obnizyly libido? Namow na rozmowe

Gość gość
Pewnie jest slaby i jej sie nie chce. Pewnie szybko konczysz a jak nie to to co innego jej nie pasuje. Tyle w temacie. Kiedys robila to czesto bo myslal ze czegos sie nauczysz a nic z tego nie wyniko i pewnie Cie niedlugo rzuci.

Kurde....20 latka bez ochoty.... dość dziwne :P Może dałeś się poznać jako słaby kochanek ?.... albo po prostu niepotrzebnie z nią o tym gadasz.... zrób fajną kolacyjkę i masaż dziewczynie, a później spróbuj .... tylko bez gadki w stylu " Kochanie, to teraz może sex itd.".....

Gość gość
ok spruboje nie rozmawiac z nia na ten temat bo ja tym ostatnio drecze duze pytam czemu nie :/ wgl przestane z nia rozmawiac na ten temat a co do kolacji to teraz nie mam jak poniewaz wprowadzila sie do mnie moja mama ale moze sprubuje ognisko cieplym wieczorem a co do alkoholu to jak chcialem kupic jakies wino to ona mowi ze nie bd nic pic :/ moze poprostu je kupie ?

Gość gość
pytania zadajesz jak gowniarz , jak nie chce sexu to musi miec powod , i wino nic tu nie pomoze

Gość gość
No bo jest gowniarzem 19 lat co on wie o sexie. pewnie ma wytrysk po 3 sekundach to sie lasce nie chce rozbierac. Mlody chlopak musi sie nauczyc kontrolowac wytrysk a na to trzeb czasu i wytrwalosci. Lasak jak fajna to szybko go rzuci i zostawi dla strszego abrdziej doswidczego.

No ale z kolei aby się nauczyć nie strzelać po 5 sekundach....to trzeba ćwiczyć..... Najważniejsze aby nie robić nic na siłę, daj jej czas i może do edukuj się troszeczkę w tej dziedzinie. Powodzonka

Gość bella  86
Jestem w pracy, jak to przeczytałam poplakalam się ze śmiechu. Rozmazalam sobie makijaż :D:D

Gość gość
Ani w jedną ani w drugą strone nie jest dobrze, moja ma ochote (24l) praktycznie 24/7 no chyba że zmęczona po robocie, okres czy nie okres "włożysz mi?" średnio 23 stosunki miesięcznie, ciężka robota...ale widocznie albo jestem dobry albo ją tak pociągam, może z tobą coś jest nie tak??

Gość gość
"a co do kolacji to teraz nie mam jak poniewaz wprowadzila sie do mnie moja mama ale moze sprubuje ognisko cieplym wieczorem a co do alkoholu to jak chcialem kupic jakies wino to ona mowi ze nie" Boże zaczyna się znowu, kolejny chłopak i mu dajecie głupie rady. Chłopie z kobietami nie można być miłym w sensie starać się by było im dobrze. Nie staraj się "ognisko, winko" - BO WŁAŚNIE TO ŻE SIĘ STARASZ POWODUJE ŻE JEJ SIĘ ODECHCIEWA. Facet ma być macho. :) Nie chce Ci się oddać to znajdziesz sobie inną.

Gość gość
przed chwila lezalalem z nia w lozku i chcialem ja zaczac calowac po szyji ramionach ale ona sie odwrocila i pytam sie jej czy idzie spac ona ze jest zmeczona wiec sobie odpuscilem i poszedlem sie wykapac ona ma cukrzyce czy to ma jakis wplyw ? Moge dodac ze podczas stosunku to ona zawsze lezala jak kloda

Gość gość
w lozku jestem chyba dobry nie dochodze po kilku *****ch jak ktos tam napisal ...

Gość gość
Może ma jakąś blokadę psychiczną, ktoś ją molestował czy coś... Albo już nie chce być z Tobą. Też niektóre leki np. tabletki antykoncepcyjne mogą obniżać libido.

Gość gość
wiem ze tabletki obnizaja libido ale ona nie bierze w tamtym miesiacu spoznil sie jej okres o tydzien a nie kochalismy sie tlumaczy sie tym ze ma cukrzyce i nie regularny okres

Gość gość
Miałam podobną sytuację i powodem mojego unikania seksu był wieczny brak orgazmu. Wyobraź sobie, że się nakręcasz, nakręcasz i zostajesz z niczym ZA KAŻDYM RAZEM. Nie mówię, że to Twoja wina, ona też powinna Cię jakoś naprowadzić, rzecz w tym, że pewnie sama jeszcze nie wie, co lubi i jakie pieszczoty czy pozycje jej odpowiadają, bo do tej pory nic jej porządnie nie rozpaliło.

Gość gość
to napewno nie jest brak orgazmu ... Zawsze moja dziewczyna byla zadowolona ... Teraz po prostu nie chce tego robic

Gość nie krecisz jej
to proste jak budowa cepa. na początku była fascynacja nową osobą, staranie się. no ale ta faza dość szybko mija ;) i często okazuje się że wraz z nią mija związek..

Gość gość
kurde dziwna sytuacja ... Ona mnie kocha i to widac ja ją rowniez bardzo mocno kocham nie chce jej zostawic z takiego powodu ale jak pomysle ze tak ma byc cale zycie :/ wczoraj wieczorem zacząlem ja calowac i wsadzilem ręke delikatnie pod majtki odrazu mi ja zabrala ...

Gość Czikitta
Konieczna jest szczera rozmowa. Czy to kwestie światopoglądowe ją powstrzymują, czy uważa, że to jeszcze za wcześnie na taki krok? A może ma problemy z libido? Jeśli chcesz wiedzieć co wpływa na kobiecie libido polecam Ci krótki, ale bardzo treściwy filmik od prolibid femina - https://www.youtube.com/watch?v=EERrRyQuxrM&feature=youtu.be , wiele wyjaśnia :)