Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem z chlopakiem ktorego nie kocham

Polecane posty

Gość gość

Od 2 tygodni mam chlopaka, na poczatku bylo takie uniesienie i tak sobie mysle czemu nie sprobowac i oczywiscie jak to ja sprawy potoczylam za szybko no i jestem z nim w zwiazku a nawet dobrze sie nie znamy, a co gorsza niedawno uswiadomilam sobie ze nic do niego nie czuje. Czuje sie jak w klatce, nie wiem jak to rozegrac, bo nie chce go ranic gdyz wiem ze to wrazliwy chlopak i nie ma na dodatek nikogo przy sobie oprocz rodziny, bo koledzy go wystawiaja. Malo tego, uczy sie ze mna w klasie wiec po zerwaniu to bedzie bardzo dziwna atmosfera. Jestem ze to tak ujme w ciemnej d***e, nie wiem co robic. Ciezko mi jest z tym wszystkim. Płace za swoje dziecinne zachowanie.

Gość gość
Miałam to samo. Ale postąpiłam głupio i powiedziałam tylko mu prosto w oczy: Zrywam z tobą. Do tej pory (minęły 4 lata) nie odzywa się do mnie, a ja zrozumiałam, że jednak coś do niego czułam. Tylko było już za późno. Ale nie męcz się z nim na siłę, ja właśnie na początku byłam z nim, ale by go nie zranić, choć i tak raniłam, bo się do niego nie odzywałam, nie chciałam by mnie przytulał, całował... Musisz z nim szczerze porozmawiać. I tak czy siak go zranisz, niestety. Zacznij delikatnie, powiedz co czułaś do niego na samym początku - uniesienie, zauroczenie - ale pomyliłaś się, i powiedz, że chłopak ten znajdzie sobie piękną dziewczynę, które będzie go kochać. Niestety to nie Ty. Może zrozumie...

Gość gość
ah te problemy gimbazy