Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPik9090

sklep z odzieżą

Polecane posty

Gość DamaPik9090

hej, jestem absolwentką szkoły projektowania i kilka lat szkoliłam się pod okiem bardzo uzdolnionej osoby za granicą jednocześnie pracując. odłożyłam parę groszy, wróciłam do polski, zatrudniłam się poza branżą ale zamierzam to zmienić i chcę otworzyć swój butik jednocześnie prowadząc sklep internetowy. No i własnie tu zaczynają się schody bo nie bardoz się na tym znam, a nie chcę przetracić wsyzstkich oszczędności na jakies zatrudnianie osób od tego tylko wolę zrobić to sama. jakie macie wskazówki?

Gość Paanikaaraa
przede wszystkim intuicyjne oprogramowanie które nie bedzie Ci rzucać kłód pod nóg. zaczynałam w tym siedzieć kilka lat temu gdzie taki sklep to było ogromne wyzwanie logistyczne, przy dzisiejszych usprawnieniach to już nie jest taki problem :) zwłaszcza, że wcale nie są takie drogie :)

Gość rosebud
podizelam poprzedniczki zdanie :) u mnie wyglądało to podobnie a oprogramowanie kupiłam od firmy esprzedaz.com i nazywało się sellingo :) mam bardzo miłe wspomnienia z prowadzenia sklepu ale rozrósł się skubaniec mocno i całkiem niedawno udało mi się go sprzedać po bardzo okazyjnej cenie ;)