Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać taniego mieszkania?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie - Gdzie szukać taniego mieszkania?

Gość gość
na wynajem czy chcesz kupić?

Gość gość
Chciałbym kupić, obecnie wynajmuje mieszkanie, a raczej pokój we Wrocławiu, czas by coś mieć własnego.

Gość gość
A co chcesz konkretnie znaleźć i co rozumiesz przez tanie mieszkanie, z rynku wtórnego czy pierwotnego ?

Gość gość
Jeżeli chcesz kupić mieszkanie, to ja bym się proponował ci raczej porównanie cen mieszkań w różnych okolicach i te które cię konkretnie interesuje. Np. mieszkania we w centrum Wrocławia są w podobnej cenie co mieszkania poza granicami miasta. Różnią się tym że często poza granicami miasta, masz mieszkanie w niskiej zabudowie, z ogródkiem lub tarasem, albo dodatkową przestrzenią do zaaranżowania.

Gość gość
Mój brat z żoną kupili niedawno mieszkanie w nowym smolcu. Z tego co mi mówił mają możliwość zaaranżowania dodatkowej przestrzeni, bo sprzedają mieszkania z poddaszem jako nieużytkowe, wydaje mi się że to dobra opcja odnośnie mieszkania w podobnej cenie co do mieszkań w mieście.

Gość gość
oferty sa rozne, ja tanio znalazłam przez biuro nieruchomości, w NowodworskiEstates własnie agent mi znalazł dwupokojowe w centrum krakowa w dobrej cenie

Gość Franek79
Wrocław, Wrocław. Dużo promocji się pojawia np na republikawnetrz.pl