Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Gdzie szuka膰 taniego mieszkania?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jak w temacie - Gdzie szuka膰 taniego mieszkania?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
na wynajem czy chcesz kupi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcia艂bym kupi膰, obecnie wynajmuje mieszkanie, a raczej pok贸j we Wroc艂awiu, czas by co艣 mie膰 w艂asnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co chcesz konkretnie znale藕膰 i co rozumiesz przez tanie mieszkanie, z rynku wt贸rnego czy pierwotnego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chcesz kupi膰 mieszkanie, to ja bym si臋 proponowa艂 ci raczej por贸wnanie cen mieszka艅 w r贸偶nych okolicach i te kt贸re ci臋 konkretnie interesuje. Np. mieszkania we w centrum Wroc艂awia s膮 w podobnej cenie co mieszkania poza granicami miasta. R贸偶ni膮 si臋 tym 偶e cz臋sto poza granicami miasta, masz mieszkanie w niskiej zabudowie, z ogr贸dkiem lub tarasem, albo dodatkow膮 przestrzeni膮 do zaaran偶owania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j brat z 偶on膮 kupili niedawno mieszkanie w nowym smolcu. Z tego co mi m贸wi艂 maj膮 mo偶liwo艣膰 zaaran偶owania dodatkowej przestrzeni, bo sprzedaj膮 mieszkania z poddaszem jako nieu偶ytkowe, wydaje mi si臋 偶e to dobra opcja odno艣nie mieszkania w podobnej cenie co do mieszka艅 w mie艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oferty sa rozne, ja tanio znalaz艂am przez biuro nieruchomo艣ci, w NowodworskiEstates w艂asnie agent mi znalaz艂 dwupokojowe w centrum krakowa w dobrej cenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Franek79
Wroc艂aw, Wroc艂aw. Du偶o promocji si臋 pojawia np na republikawnetrz.pl

Udost臋pnij ten post