Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

corka w grudniu skonczy szesnascie lat chlopak jak sie zachowac

Polecane posty

Gość gość

Witam chcialabym aby bardziej doswiadczone mamy doradzily corcia poznala w necie chlopaka ,pisza ze soba ok 8miesiecy on chce przyjechac do naszego miasta na wekend przyjsc przedztawic sie itd ,nie mam nic do tego chlopak ma 18 lat kase z osimnaski chce przeznaczyc na hotel ,potem ma w planach przyjechac na ok 2 tygodnie ,szczeze to troche szkoda zeby placil kase za hotel moglby teoretycznie zpac u nas w osobnym pokoju ,ale wydaje mi sie ze na takie zezwolenie corce to zawczesnie,ona jeszcze z nikim nie spala jest szczera wobec mnie I chlopak tez wydaje sie byc ok I sama nie wiem co zrobic ?gdyby byla starsza napewno bym zaproponowala nocleg ale tak to nie wiem? Jezeli choodzi o sex to jak chca to I tak to zrobia wiec nie wtym problem sama nie wiem co otym myslec ech to jej pierwszy taki chlopak na ktorym widac ze jej zalezy gadaja na skaypie caly czas doradzcie

Gość gość
Jak to, to ona go nie poznała jeszcze w realu i już jakieś wyjazdy? Brakuje jej piątej klepki (albo tobie)? W necie każdy może być kim chce, trzeba poznać chłopaka i najlepiej jego rodziców.

Gość gość
znajomość internetowa to żaden związek dopóki nie ma znajomości realnej

Gość gość
No nie poznali sie na zywo bo on z innego miasta ,wiem ze w necie kazdy moze byc kim chce ale jak rozmawiaja na skaypie to sie widza ja tez mialam okazje go widziec mlody chlopaczek ,ale nie oto pytam chce czy nie on przyjedzie bo chca sie zobaczyc on teraz moze bo koniec szkoly wiec troche luzniej I jak pisalam skonczyl 18 lat wiec "czuje siedorosly";) z drugiej strony jak mieli sie poznac? A ja jak mam poznac rodzicow jechac 400 km na kawke ?

Gość gość
Tez to corci mowie ze nie ma zwiazkow na odleglosc ,ale jak to w tym wieku bywa glowa o mur ,wiec co mam zrobic ?przychodzi z tym do mnie rozmawiwia a ja sama nie wiem co robic nie chce jej kontry stawiac

Gość gość
lepiej żeby przyjechał do was i spał w osobnym pokoju aniżeli miałby sie z Twoją córką po hotelach pelętać.

Gość gość
Co za głupia kobieta z ciebie :O I co z tego, że widziałaś jego twarz na skypie? To dl ciebie równa się poznać człowieka? żenujące

Gość gość
To jak jestem glupia to powiedz jak mam go poznac przeprowadzic sie do jego miasta I zrobic wywiad srodowiskowy ? Boze no ma przyjechac I najpierw przyjsc do nas ,przedstawic sie itd ,nie umowil sie z nia poza nasymi plecami ,a od czegos trzeba zaczac

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
pewnie seksu będzie chciał i córka zaciąży

Gość gość
ja nadal podtrzymuje swoje zdanie żeby przyjechał do was i spał w osobnym pokoju,trudno poznali sie przez neta ,mnóstwo ludzi teraz tak sie piznaje ,a córka chyba jest odpowiedzialna i ma do ciebie zaufanie skoro ci o tym powiedziała,mnóstwo małolatów spotyka sie po kryjomu z miłosciami z neta i to jest dopiero strach. Ja mam syna w wieku twojej i gdyby to on poznał laske przez neta zdecydowanie wolałabym zaprosić do nas aniżeli puścić młodego na tułaczkę po hotelach.

Gość gość
nie mówi się laska tylko kobieta lub dziewczyna! wstyd i hańba dla matki

Gość gość
no cóz to jestem zhańbiona :) syn tak mówi więc mi weszło w nawyk