Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocisko19

facet chce żebym mu sprała tyłek

Polecane posty

Gość kocisko19

prosi mnie żeby dała mu solidne lanie, najpierw ręka, potem kapciem a na koniec paskiem. Czy powinna sprać mu tyłek (fajny ma :) ? Mówi że to taka jego skryta fantazja. On ma 22 lata a ja 19

Gość gość
fajnie. ja bym sie nie wahała na twoim miejscu. lubie bić :D

Gość kocisko19
no ja w sumie też ;) któraś z was dała kiedyś lanie swojemu facetowi?

Gość bella  86
Spierz mu ten tyłek jeśli tego tak pragnie,tylko przyłóż się i dobrze spraw lanie, żeby ślady miał przez miesiąc. :P

Gość kocisko19
oczywiście że się przyłożę, on chce żebym mu założyła kajdanki jak będzie leżał na łóżku żeby nie mógł się ruszyć ani uciec bo boi się że jak go będę lała paskiem to mu się odechce a jak będzie zakuty to nawet choćby błagał i prosił to mam go lać dalej :p ustaliliśmy że za pierwszy razem 50 pasów. Jak myślicie, wytrzyma? :D

Gość gość
szkoda ze moj ex tego nie lubił. jego wystarczylo niechcący szturchnąć i juz obraza na cały dzień. moze bity w dziecinstwie byl. taki c***ex z wielkim ego.

Gość gość
wytrzyma. ale wiesz ze to sie robi pasem delikatnie albo srednio mocno. to nie jest n********lanie jak na wiejskiej dyskotece.

Gość kocisko19
mój mi się przyznał że to jego największa fantazja i bardzo chce ją spełnić. Chyba zrobię mu tą przyjemność ;)

Gość kocisko19
to jak go mam lać? Ani za mocno ani za słabo, tak żeby pasek się w pupsko wlepiał? ;)

Gość bella  86
Jak nie wytrzyma 50 pasów to będzie mieczakiem, wymień go na lepszy model: D tego kwiatu pół światu :P

Gość kocisko19
Nie będzie miał wyboru bo będzie miał ręce i nogi skute i nawet jak będzie błagał i płakał to nadal będę go lała - sam tak to wymyślił :)

Gość gość
Ja bym się dał wychłostać pejczem po tyłku przez kobiety, również obsiusiać, i opluć, bo mam upodobanie do kobiecej dominacji.

Gość kocisko19
sikanie na kogoś ani plucie mnie nie kręci, powiem więcej, jest obrzydliwe jak dla mnie ale co kto lubi :)

Gość gość
nie bierzesz duzego zamachu z paskiem w rece, i nie napinasz paska maksymalnie. pasek luzno złozony na pól. mi sie marzy wbijanie szpilek w jadra, tak delikatnie, masaż szpileczka :)

Gość kocisko19
dzięki za porady a te filmiki bardzo fajne,ciekawe czy mój będzie tak ryczał :D o 14 kończy robotę i przyjeżdża do mnie a potem jedziemy do niego bo ma wolna chatę i tam mu dam lańsko :D

Gość spank900
i jak poszło lanie? 50 razów było?

Gość gość
Lej ile wlezie

Gość spank900
takie lanie to wbrew pozorom nic przyjemnego. sam na własnej skórze to odczuwam regularnie. najpierw człowiek wyczekuje tego momentu, a potem odlicza razy, żeby się już skończyło. jak się leje naprawdę mocno, to takie 50 pasów to już kawał lania. bez rozgrzewki i przy odpowiednim tempie to naprawdę boli. dlatego się zastanawiam czy koleżka, który sobie zażyczył tęgiego lania na początek był naprawdę zadowolony po wszystkim :)

Gość student92
Chętnie spotkam się w celu spankingu z jakąś dziewczyną. Mogę być zarówno uległy jak i dominujący. Interesuje mnie tylko spanking, bez żadnego poniżania słownego, itp. O mnie: 24 lata, 182 cm wzrostu, 72 kg wagi, jestem ze Śląska. Zainteresowane Panie proszę pisać: student9292@ interia.pl