Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce zwrotu a ja...

Polecane posty

Gość gość

Przez 3 miesiące opłacał mi ZUS. Z tego powodu, iż wziął mnie na staż do swojej firmy. Staż się skonczył, musiał zatrudnić mnie na te kilka m-cy. Do pracy chodziłam kiedy chciał. Przeważnie po 4 h. I każde soboty i święta po 8h. On wtedy miał labę i siedział w domu i nic nie robił. Oczywiście nie płacił mi nic. Teraz każe mi oddać za ten zus . Tylko ze ja nie mam skąd, bo nie zarabiam. Co byscie zrobiły? Teraz szukam pilnie pracy, bo on w niczym mi nie pomaga.

Gość gość
Serio??? Pracowalas u niego za darmo a on jeszcze chce żebyś ZUS oddała??? Naslij na niego inspekcję pracy. To twój prawdziwy mąż czy tylko na papierze?

Gość gość
Ja bym sie rozwiodla. Patologia :(

Gość gość
Haha

Gość gość
O M G

Gość gość
Sponsoring proponuję, tylko za realną kasę, bo dawanie tyłka za free i pracowanie za darmo u swojego męża jest jeszcze gorsze od prostytucji, bo prostytutki mają swoją godność, a Ty? Jesteś masochistką, a on Twym Panem?

Gość gość
Twój mąż to się chyba z drzewem zderzył. Na serio są aż tak podli ludzie? Wystaw mu rachunek za seks.

Gość gość
O ,a ja pamiętam twój temat, pisałaś już kiedyś o tym i ,że mężulek nie pozwala ci do pracy normalnej iść. :D Ty tak na serio? Wiesz,że masz męża buca skończonego? Już ci kiedyś dziewczyny pisały,weź nim potrząśnij albo się wyprowadź i rozwód. Tak uległa i głupia jesteś czy się go boisz? Zadałam ci wtedy pytanie,czy cię bije,twierdziłaś,że nie,ale stosuje przemoc psychiczną. Dostałaś wiele dobrych rad i ,jak widać,z żadnej nie skorzystałaś. Pogięło cię,żeby mu ten ZUS oddawać? Nie i koniec. Co ci zrobi? CHyba,że aż tak się go boisz. Ja bym w ogóle do sądu poszła o znęcanie się psychiczne ,a przy okazji narobisz mu koło tyłka.

Gość gość
Z kims mnie pomyliłaś niestety, albo stety. Ale nieważne.

Gość gość
tak tak...nie pomyliła się.też pamiętam ten topik,jak żaliłaś się,że u męża w firmie robisz za murzyna..a teraz nie wykręcaj się.Niektóre baby-piszę to celowo-są głupsze niż but.

Gość gość
Gość wyżej ma rację- nie pomyliłam się. Jak mi się będzie chciało,to odszukam tamten topik. Powtórzę raz jeszcze: dziewczyny ci tu dobrze radziły, o dziwo,bo na kafe to rzadkość :D, ale ty wiesz lepiej. Ja rozumiem strach przed takim palantem, bo sama kiedyś z podobnym żyłam,ale ocknęłam się i kopnęłam w dupę. Nie słuchaj debila,że bez niego sobie nie poradzisz i takie tam. Zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji. Idź do normalnej pracy i nie pytaj go o pozwolenie,tylko poinformuj. Dodaj,że jak mu się coś nie podoba, to zaraz możecie znowu być singlami i każdy będzie robił co chce. Nie pozwól się szmacić;on nie ma do ciebie szacunku,bo ty sama się nie szanujesz. Postaw się raz,drugi,piąty...