Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 miesięczne dziecko płacze przed drzemka

Polecane posty

Gość gość

Robiła tak wcześniej jak miała ok 3 MC. Potem zasypiala super. Kladlam do łóżeczka i wychodziłem i dziecko spało. A od kilku dni. Szok. Przed każdą drzemka bek. Chociaż jest spiaca i to bardzo

Gość gość
Płacze właśnie dlatego, że jest śpiąca i to bardzo. Spróbuj pomóc jej się wyciszyć.

Gość gość
A le ona zawsze była tak samo spiaca, zawsze ma drzemki o tej samej godzinie

Gość gość
To normalne. Dzieci tak reagują, gdy są zmęczone. Też do miałam. Przeszło.

Gość gość
Może zęby idą albo skok rozwojowy. Wyluzuj. Ja tak mam od urodzenia córka ma 9 miesięcy i raz zasypia sama a raz wyje i trzeba godzinę ja nosić

Gość gość
No właśnie nie.chce nosić, żeby nie nauczyć. Dzisiaj już nie wytrzymałem i wzięłam ja na ręce to od razu oczka były zamknięte

Gość gość
A zębów ma 8. I póki co wszystkie wyszły bezobjawo

Gość gość
8 zębów ma??? 9 miesięcy?? Moja ma ledwo dwa na dole :O

Gość gość
Tak. Jak skończyła pół roku to wyszedł pierwszy. A później posypaly się jeden za drugim

Być może dziecko jest zbyt przemeczone i dlatego placze, a moze ida zeby i dzieciatko cierpi, ewentualnie moze jakis skok rozwojowy?

Gość gość
Posypały się jedne za drugim i bezobjawowo? Zazdroszczę. Mojej dwa szły z takimi jekami że myślałam że wyzuone ducha serio. I właśnie wtedy był najgorszy okres noszenie noszenie i jeszcze raz noszenie.

Gość gość
Myślę że to może być ten ostatni skok. Bo nie wierzę w to że ze zmęczenia. Skoro od kilku MC zasypia o tej samej porze bez problemu a tu od kilku dni Płacz.

Gość gość
Moja ma 9,5 miesiąca i zasypia o różnych porach. Nieraz już miała tylko jedną długą drzemkę w ciągu dnia, nieraz 2 po 1,5 godziny, nieraz dwie krótsze. A Twoje dziecko naprawdę zasypia ciągle o tej samej godzinie. Czasem tak miałam, że mała płakała, bo myślałam, że już pora spania, a ona nie chciała spać. Może to jest powód płaczu u Ciebie.

Gość gość
Widzę, że to nie to. Ona jest zmęczona, teraz na noc też strasznie płakała. Czego nigdy nie robiła od urodzenia. Pierwszy raz takie coś. Pomogło tylko siedzenie przy niej i syczenie takie ciiii aż nie zaśnie. Jak przestawalam to oczy wielkie, patrzy na mnie i w bek