Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martusiaaaaa

kremy na słońca dla dzieci

Polecane posty

hej, chciałabym zapytać jakie kremy dla maluchów stosujecie przed wyjsciem na slonce? chcialabym kupic z bielendy z serii bikini, bo sama taki uzywam i dla mnie jest swietny a nie wiem jak ten dla dzieci, mozna stosowac od 6 miesiaca zycia no i SPF 50, wiec idealnie. Ktoś ma te mleczko z bielendy? a moze cos innego jest warte uwagi? P.s krem z babydream odpada, brudzi nam ubrania.

Gość gość
ja mam pharmaceris i jestem zadowolona. Sa wersje z filtrem 30 i 50, nadaje sie na wrazliwa skore.

Gość gość
I nie kremy, ale emulsje, takie do psikania na skórę, a nie do wcierania. W Polsce "trzydziestka" w zupełności wystarczy. Wieczorem musisz z malucha emulsję (delikatnym mydłem dla dzieci) zmyć.

Gość gość
Ja stosuje Garnier 50 i jest super. Nawet w Hiszpanii w srodku lata sie sprawdzilo.

Gość gość
Ja polecam olej z pestek malin, ma SPF 50 i jest naturalny. Dziwię się, że wsmarowujecie w niemowlaki tą chemię

Gość gość
ivostin 50 :)

Gość gość
Rok temu stosowalam pharmaceris mineralny od pierwszych dni spf 50 a teraz babydream tez spf 50, jest ok.

raczej seria Bikini z bielendy będzie ok, bo tam jest mleczko dla dzieci i niemowląt oczywiście z filtrem 50

Gość gość
Smarowałam tym mleczkiem moje dzieciaki w ubiegłoroczne wakacje nad Bałtykiem i pomimo całych dni spędzanych na plaży, nie miały poparzeń słonecznych, opaliły się tylko trochę. Po opalaniu, wieczorem psikałam je mgiełką chłodzącą.

Gość gość
ja tez polecam olejek z pestek malin. nie wiem po co stosowac blokery 50 jak wszystkim brakuje witaminy D? do tego to sama chemia. sma bedac z dzieckiem na majorce stosowlismy 30 i dziecko prawie sie nie opalilo.

z bielendy mleczko do opalania dla dzieci jest ok, filtr wysoki, maluchy w ogololę nie miały zaczerwienionej skóry

Gość gość
zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o zalosna jestes, spamowo od srayendy!!! :o