Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27 t.c.dzis dziecko strasznie mało się rusza. Martwię sie

Polecane posty

Gość gość

W ogóle nie wiem czy mam się martwić czy nie ale mały ma takie dni zw sporo kopie i ma też takie ze prawie wcale i zaczynam się martwić. .. np.nie mam tak ze w ciągu każdej h ja czuję 5 ruchów co najmniej . A ponoć tak mam czuć ; (

Gość gość
Moja też tak miała. Potrafiła przez dwa dni prawie nic się nie ruszać potem kilka dni dyskoteka. Dziś ma 9 miesięcy

Gość gość
Ja też tak miałam ale jak się niepokoisz to idź na ktg. Każda ciąża i każdy przypadek jest inny wiec to, że u jednej kobiety brak ruchów nie świadczył o niczym złym to nie znaczy, że u ciebie też tak będzie. Oczywiście nie twierdzę że na pewno jest coś źle ale lepiej sprawdź dla świętego spokoju. :)

Gość gość
Jak moje dziecko w brzuchu sie nie ruszalo to jadlam kilka kawalkow czekolady i po chwili bylam spokojna, bo bobas zaraz sie ruszal, polecam! Glowa do gory :)

Gość gość
Pierwszy syn dużo się ruszał, drugi bardzo mało, musiałam mocno naciskać na brzuch żeby go poczuć, ale był też inaczej ułożony, nogami i rekami do moich pleców. Może masz podobnie, albo ma jeszcze dużo miejsca dlatego go nie czujesz

Gość gość
To nie jest tak, ze w kazdej godzinie musi byc 5 ruchow. Przediez dziecko rowniez spi i to wiekszosc dnia. Licz 3 razy dziennie przez godzine 8-9, 13-14, 19-20. Jesli naliczysz minimum 5 ruchow to jest ok

Gość gość
Hej.jestesmy na tym samym etapie.Moja mała dzis tez spokojna :) wierci sie raz za czas ale nie mam tak ze czuje te ruchy wyliczone.np.rano nigdy nie czuje nic mala daje czadu wieczorem aż caly brzuch skacze :) jak chce ją troszkę rozkręcić zjadam lub wypijam cos slodkiego