Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kobiety będą bały się wychodzić z domu z obawy przed imigrantami?

Polecane posty

Gość gość

Na ulicach Warszawy coraz więcej czarnych,śniadych i w miarę białych muzułmanów, chodzą grupami po trzech a nawet po dziesięciu. Jak myślicie kiedy zaatakują w imię "kulturowego ubagacania" narodu polskiego? W sumie dla nich to normalne w ich krajach, a tu "niewierne" im się należą.

Gość gość
Skąd wiesz że to ciapate a nie brudasy z pragi.

Gość gość
weź ludzi nie rozśmieszaj :D ja w życiu tylko dwóch murzynów widziałam na ulicy w warszawie :D

Gość gość
Ja szczerze...jak widzę w autobusie wiecej niz jednego ciapatego to wychodzę z autobusu. Nie mam problemu do hindusów. Reszta budzi mój niepokój

Gość gość
Ja od zawsze bałam sie chodzic po zmroku po ulicach, z obawy przed naszymi rodakami. A szczególnie po podejrzanych dzielnicach, tam to i w bialy dzien.Niestety niejedna kolezanla zostala napadnieta pzrez kochanych Polakow. I to jest dla mnie problem. Terraz mieszkami w kraja, gdzie kolorowych jest sporo i naprawdę czuje sie bezpiecznie. Jasne,ze bywaja podejzrane dzielnice, w które nie ma sie co pchac, ale w Polsce tez takie są

Gość gość
Nigdy. Polscy mezczyzni nigdy nie dopuszcza zeby polskie kobiety baly sie chodzic po ulicach ;P

Gość gość
Nigdy nie byłeś w Warszawie. Uchodźców w Polsce nie ma i nie będzie z tego samego powodu dla którego nie ma ich w Rumunii czy Bułgarii. Kobiety w Polsce na pewno czują się bezpiecznie wiedząc że chłopy siedzące stale na babskim forum czuwają nad nimi. Taki kafeteryjny chłop nie jest zdolny do niczego poza ploteczkami, zajadaniem słodyczy i użalaniem się więc im takich w Polsce więcej tym bezpieczniej bo mniej gwałtów i menelstwa a więcej spokojnych zniewieściałych.