Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

agencja modelek

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 14 lat i od zawsze chciałabym być modelką. Jestem bardzo szczupła ale jestem za niska bo mam 169 wzrostu. Wszyscy mówią mi żebym poszła na modelkę bo mam figurę której ,,nie moge zmarnować" do jednej mnie nawet przyjęli ale to bardzo daleko od mojego miasta. Znacie może agencje ktora by mnie przyjęła?

Gość gość
daj spokój, wylądujesz w burdelu głupie dziecko

Gość temat modelek
czy naprawde chcesz aby ktoś zarabiał na twoim wizerunku? używał cię jako symbol seksu w celu sprzedania jakiegoś gòwnianego produktu szarym tępakom którzy fantazjują o tobie kupując go? Czy chcesz być produktem? bo modelki właśnie takim czymś zostają. Pozatym "kariera" modelki to niestety bardzo krótki okres czasu, a dodatkowo mogą od ciebie wymagać zabiegów plastycznych aby dobrze "wyglądać". Dodatkowo modelki czesto dorabiają jako panie do towarzystwa. Cały ten biznes to jeden wielki syf.

Gość gość
Dzieki

Gość gość
Talentem warto jest się pochwalić oczywiście na jakimś portalu - my polecamy www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Każda modelka musi bardzo ładnie się prezentować, a co za tym idzie posiadać piękny uśmiech. Ja zakładałam dlatego aparat na zęby u dr Iwony Gnach-Olejniczak. Jestem zadowolona z efektów.