Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak juz od godziny spi a ja sie nudzę jak go obudzić

Polecane posty

Gość gość

Jak?

Gość
Domyśl sie.:D:P

Zależy czego od niego oczekujesz ; p jak chcesz sexu to powinnaś wiedzieć jak a jak chcesz by tylko z Tobą siedział to nie radzę tykać.

Gość gość
niby dlaczego nie miał by posiedzieć? a co? jego zadaniem jest się pobzykać kiedy on ma ochotę? facet ma być do pogawędki i do bzykania a jak nie, to niech spierdziela, co komu po takim pasożycie?

Wszystko rozumiem tylko z takim wybudzonym może być ciężko ;)

Gość gość
w miłości wszelkie miłosne chwyty są dozwolone. jak ktoś śpi żeby go nie ruszać to jest samolubnym i najlepiej żeby zawsze był/a sam/a. Co to za wytłumaczenie?! Gdzie tu miejsce dla uczuć drugiej osoby? no gdzie ? się pytam?!!

Aaa Królewna Śnieżka chce obudzić swojego chłopaka, BO się NUDZI :-D Jeszcze żeby była jakaś sprawa, to rozumiem, a tak, dla swojego kaprysu, to jest to trochę dziwne :-)

Gość gość
Namysłów województwo opolskie dziś 02:37 jak dla mnie samolubem jest ten co spać nie daje bo "sie nudzi" a nie ten co śpi. Spać trzeba a inteligentni ludzie sie nie nudzą oczko.gif bez obrazy oczko.gif X Nie obrażam się :-) Ale facet/kobieta powinien/nna być "do tańca i do różańca". faktem jest że owa "nuda" nie była dokładnie wyjaśniona to hmm...nie wiem. Ja tylko wiem że jak moja druga połówka nie może spać z obojątnie jakich powodów i mnie budzi, to zawsze dotrzymuję towarzystwa choćby to była gadanina o niczym. Inteligentni ludzie nie są bez skazy.