Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula0004

Skuteczność tabletki ellaone.

Polecane posty

Gość Paula0004

90h po o***tym stosunku zazylam tabletkę ellaone , partner nie skończył we mnie , ale wydaje mi się , że mógł się przedostac preejakulat. Na wszelki wypadek zazylam tę tabletkę. Dzis minie 3 dzień od jej zazycia. Nie wystąpiło u mnie jak dotąd krwawienie. Za to dostałam dziś rano biegunkę. Czy to może oznaczać , że tabletka nie zadzialała?

Gość gość
Czy nie pomyliłaś dziur?

Gość gość
spokojnie, na każdego tabletka działa inaczej. Czasami w ogóle nie pojawia się krwawienie. Powinnaś się uspokoić. Na drugi raz pamiętajcie o zabezpieczeniu i najlepiej by było gdybyście seks uprawiali tylko w dni niepłodne.

Gość gość
jak najdokładniej a jednocześnie prosto można je wyznaczać?

Gość gość
No i zaraz do pytania powyżej pojawi się cudowna reklama testera na ślinę. A tak na poważne to poszukaj wiadomości o NPR na internecie bo dużo by było się rozpisywać.

Kiedy pojawi się kolejny okres, będziesz wiedzieć, że pigułka ellaOne zadziałała. Po jej zażyciu większość kobiet ma normalną miesiączkę w przewidywanym terminie. Jednak w niektórych przypadkach może ona pojawić się później lub wcześniej niż zazwyczaj. Jeśli miesiączka spóźnia się o ponad 7 dni lub jest nietypowo skąpa lub nietypowo obfita, lub jeśli pojawią się takie objawy, jak ból brzucha, mdłości, wymioty lub tkliwość piersi, bądź też jeśli podejrzewasz ciążę, wykonaj test ciążowy. Pigułki antykoncepcji awaryjnej nie są w 100% skuteczne. Istnieje bowiem możliwość, że do owulacji doszło przed zażyciem pigułki antykoncepcji awaryjnej. Największe szanse powodzenia daje zażycie pigułki antykoncepcji awaryjnej możliwie jak najszybciej po odbyciu stosunku bez zabezpieczenia.