Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olayfredfvbn

co myślicie o tym?

Polecane posty

Gość olayfredfvbn
niestety nie mam czasu żeby poszukać 100 innych modeli, jest niewiele sklepów w naszym mieście z sukienkami weselnymi, chyba we wszystkich byłam. zresztą mam już buty i dodatki. musiałabym ją sprzedać a gdzie ja ją sprzedam. w sklepie nie ma zwrotów, to co jest innego to mi się nie podoba. ja tu nie widzę majtkowego różu, może na zdjęciu tak to wygląda. na żywo to piękna brzoskwinia. dla każdego coś ładnego jest innego. mi ona akurat pasuje, wcześniej mierzyłam z 5 innych i nie wyglądałam najlepiej. tak czy inaczej pójdę w niej. nie sądziłam że rodzina tak to przeżyje :-)))) wesele za 2 tygodnie

Gość olayfredfvbn
kiedyś widziałam dziewczynę w podobnej tylko szmaragdowej, wyglądała rewelacyjnie. za buty dałam 500 zł, mam piękną biżuterię z BB, umówioną makijażystkę i fryzjerkę, tandetnie to to nie będzie. miałam chwile zwątpienia bo mama z siostrą są na NIE, ale to ich problem.

Gość gość
Coś ściemniasz - dorosla kobieta konsultuje wybór sukienki z rodziną...Jasne;-) Ale baw się dobrze.

Gość gość
rodzina przeżywa, że robisz z siebie dzidzę piernik i mimo 30 na karku lecisz w sukience dla 15-latki, ot cała filozofia

Gość gość
,,dzidzia piernik" buahaha padłam ze śmiechu ;D:D tez mi się wydaje, że dla poważnej kobiety taka sukienka się nie nadaje.

Gość gość
sukienka jest strojna ale myślę że spokojnie możesz w niej iść.. moim zdaniem to sukienka dla 20 latki, ale skoro mówisz że młodo wyglądasz i tak się czujesz to bez przesady.. sukienka rzuca się w oczy jak panna młoda ma skromną suknię to na pewno ją przebijesz.. wg mnie jak już kupiłaś to idź wstydu nie będzie

Gość gość
sukienka nie jest stron na tylko TANDETNA. nie widzisz tego? kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje. jeśli musisz mieć koniecznie ten kolor to na stronie jest taka, podobną długość, na szersze ramiaczka ale z lejacym dolem- taki sam kolor i taka sama długość. ale bez tego tandetnego tiulu. tamta jest lekka i zwiewna-w niej nożna wyglądać młodo i rzesko w tej-dziwnie-5 matce bym takiego straszydla nie zalozyla-chyba ze na bal karnawałowy...

Gość gość
chcesz wyglądać super wybierz demi czerwien-ze strony która podałeś lub leonie czy jakoś tak-te sukienki to takie dlacekstra lasek a to co Ty proponujesz to żenująca szmatka dla wróżki z bajki...

Gość gość
jjku ile hejtu w tym wątku... autorko idz jak chcesz i baw sie dobrze,bez przesady zeby jeszcze analizowac kto z rodziny jak sie ubiera, ja nigdy nikogo nie pytałam o zdanie, keidys poszłam w balowej sukience i byłam jako jedyna i co? i dobrze sie bawiłam co mi z tego ze byc moze ktos mnie obgadał no to obgadał ludzie trudno ile wy macie lat i jak niską samoocene zeby sie przejmowac takimi rzeczami? ja nic złego na swoj temat nie słyszałam i nawet przez sekunde nie zastanawiałam sie nad tym czy mój strój moze budzic kontrowersje czy byc nie na miejscu ale na kafe w koncu jest masa zakompleksionych kobiet...

Sukienka Kimi jest typowo weselną suknią w pięknym malinowym kolorze. Naprawdę bardzo piękna, okazała i wykonana z rewelacyjnego materiału. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.