Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koiko

zajęty facet

Polecane posty

Gość koiko

Spotkałam się wczoraj na piwie z kolegą,propozycja wyszła od niego. Oczywiście nie uważam, żeby piwo ze znajomym było czymś złym, ale problem leży gdzie indziej, on ma dziewczynę, ja jestem wolna. Jego dziewczyna nic o tym piwie nie wiedziała, wiem-zapytałam go o to, powiedział, że woli jej nic nie mówić, bo wie, że byłaby zła. Nie rozumiem po co to ukrywa... przecież to nic złego, z mojej strony nie ma nic więcej poza przyjaźnią, chociaż nie ukrywam, że jest świetnym facetem i lubię z nim rozmawiać, ale zajęty=niedostępny i nie patrzę na niego przez pryzmat potencjalnego kandydata. Jednak co innego nie daje mi spokoju, oboje uwielbiamy te same filmy, kolega stwierdził, że powinniśmy zrobić sobie seans filmowy, powiedziałam ok, najlepiej w weekend nie ma nic do roboty, jest wolne. Podał termin, w którym akurat nie będzie jego dziewczyny(weekendy zawsze spędzają razem) i wstępnie się umówiliśmy. Dodam, że miałoby to być spotkanie z noclegiem, bo on nie mieszka w moim mieście, oczywiście bez żadnych domysłów-mam w domu pokój gościnny :) Mogę się jednak założyć, że dziewczyna nie będzie nic wiedzieć. Czy to jest normalne, że zajęty facet sam proponuje seans filmowy? Nie dawał mi żadnych sygnałów, że mu się podobam , czy takie propozycje mogą coś oznaczać z jego strony?

Gość koiko
nikt nic?

Gość gość
nie, to nie jest normalne. jest bardzo nie fair w stosunku do swojej laski. a co do stosunku do Ciebie - na pewno nie chce oglądać filmów, tylko Twoją myszkę. i nie ma innej opcji ;)

Gość koiko
Z tym, że on naprawdę nie zachowuje się jakoś "nadprogramowo", zachowuje się jak normalny kolega i dla mnie to jest ok. Także plany oglądania innych ciekawych rzeczy są mało prawdopodobne :D

Gość gość
proszszsz Cię sam takie podchody robiłem nie raz i nie dwa :D ale...zawsze byłem wolny, w związku będąc nigdy takich numerów nie odstawiałem to kwestia kręgosłupa moralnego jeśli dziewczynę jego to uwiera - nie powinien

Gość gość
dziewczyno,zastanów się kurna co byś czuła, gdyby Twój chłopak robił sobie całonocny seans filmowy z koleżanką???? A Ty jesteś w porządku zapraszając na noc zajętego kolegę? zdziro

Gość koiko
Nie zapraszałam go, wyszło w trakcie rozmowy, bo był już u mnie i wie jak mieszkam. Nie obrażaj mnie, nic złego nie robię, nie mam zamiaru go odbijać, z resztą, on też nie wykazuje zainteresowania moją osobą, po prostu dobrze nam się gada.

Gość gość
nie obwiniaj się, nie masz czym. masz wątpliwości i to o Tobie dobrze świadczy.

Gość koiko
Nie wiem co powinnam zrobić, bo czuję się głupio w stosunku do jego dziewczyny, której notabene nie znam osobiście.

Gość gość
Nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić...

Gość koiko
Tyle, że ja nie chcę nic odczepiać :D Boję się tylko, żeby on nie pomyślał o doczepieniu kolejnego wagonu ;)

Gość gość
koiko dziś Nie wiem co powinnam zrobić, bo czuję się głupio w stosunku do jego dziewczyny, której notabene nie znam osobiście. xxx to zaproś go z dziewczyną - poznasz ją i nie wyjdziesz na zdzirę, prawda?

Gość gość
Koniec tej historii wtedy będzie taki, że chłopak zostanie sam.