Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koperek28

EUROWIZJA 2016. Moje typy ! Uwaga !! Dobry jestem !!!

Polecane posty

Gość koperek28

Podaję TOP10 oraz miejsce Polski. Eurowizję wygra ROSJA. Do końca jednak liczyc będzie się AUSTRALIA. Na podium stanie jeszcze UKRAINA. Miejsca 4 i 5 dla Francji i Szwecji. Pozostałe miejsca w 10-tce dla : Armenii, Łotwy, Malty, Serbii i Holandii. Polska to rozczarowanie dla Polaków. Sorry ale śmieszni jesteście jeżeli uważacie, że Szpak potrafi śpiewac. Nawet refren z "Ooooo" nie przyprawia mnie o dreszcze a to właśnie takie momenty powinny działac mocno na plus. Działają bowiem na emocjach. Które miejsce ? 17-24. To na pewno. Natomiast dokładniej 19-22. Ostatecznie niech będzie miejsce 21. A teraz czekam na Wasze analizy.

Gość gośćśćć
z racji tego że muzyka nie ma nic do rzeczy w tym konkursie to faktycznie Michał Szpak nie ma szans. Wygra Rosja albo Ukraina. Polska mniej więcej 12 miejsce. Gdyby chodziło faktycznie o muzykę uplasowałabym Michała na podium. I jeszcze Gruzję bo ma świetną piosenkę. Reszta to wielki chłam

Gość gość
mi się piosenka z Białorusi podobała :(

Gość koperek28
ale Białorusi nie ma kotku ;)

Gość koperek28
Muszę jednak przyznac, że nie wiem jak to się stało. Piosenka na czołową 10-tkę ! Do finału to się powinni w cuglach dostac.

Gość gośćśćć
otóż tak to się stało, że Białoruś nie ma dla Europy żadnego znaczenia. Dlatego nie ma jej w finale

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Namysłowa też nie ma w finale

Gość
Nie oglądałam w tym roku półfinałów, jedynie końcówkę drugiego, ale jeśli będę dziś w domu wieczorem to pewnie obejrze.:)Tym bardziej że ma śpiewać Justin Timberlake.:P Co do podium to wątpię, żeby Rosja i Ukraina były razem na podium-za dużo wschodu:classic_cool:. i jeśli dobrze kojarzę to nie podobała mi się w ogóle piosenka, ani głos tej piosenkarki z Ukrainy(strasznie wyła). ;)

Gość gość
Tez mi sie najbardziej podobala piosenka z bialorusi. A ukraina fatalna ma piosenke jak jakies muzulmanskie wyjce.

Gość koperek28
NIedługo start

Gość
Sprawdziłam i rzeczywiście ta wyjąca babka reprezentuje Ukrainę. :o

Gość gość
Szpak POTRAFI śpiewać ale nie wygra, eurovizja będzie jego trampoliną do kariery.

Gość gość598
Ukraina chce to wygrać na litość, jakaś piosenka o wojnie. Pewnie zajmie wysokie miejsce, bo to wypada tej biednej ukrainie współczuć. :o

Gość gość
Izrael wygra zobaczycie

Gość gość
Szpak nie wygra :( ale zrobi kariere :)

Gość gość
wiesz nawet bukmacherzy się czasem mylą więc wcale nie musi być tak jak piszesz po kursach bukmacherskich ;)

Gość gość
Dobra, dobra obejrzymy, zobaczymy!

Gość gość
Wygra ktos z 3: Rosja @1,5, Ukraina @9 lub Armenia @34 Najprawdopodobniej Rosja bo strasznie niski kurs jest na nich

Gość gość
Polacz powinni da najwiecej punktow Wegrom