Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość ojj stara modelka bez związku
To ja od kota dziś x Bierzesz męża pod pachę i jedziesz ;) x A ja uwielbiam podróże, i te małe, i duże (oprócz latania samolotem ;) ) I chyba jestem jakaś inna ale uwielbiam te przygotowania przed wyjazdem :) I pakować się również. Ale najbardziej lubię powroty... :) Niby to samo jest wokoło jak przed wyjazdem a po powrocie na wszystko patrzy się innymi oczami :) I za każdym razem jak wracam to bardziej doceniam miejsce, w którym mieszkam ;) Szczególnie po wyjazdach zagranicznych wprost pokochałam miejsce, w którym mieszkam :) Choć wcześniej go przez pół życia go tak nie doceniałam ;)

I w ogóle paradoksalnie po zagranicznych podróżach doceniłam właśnie piękno Polski :) Dodając, że w obecnych czasach jednak u nas jest najbezpieczniej to nasz kraj jest dla nas rajem :) x Na dwu tygodniowy wyjazd w PL polecam jakiś ośrodek, gdzie jest prowadzone oczyszczanie dietą owocowo warzywną wg dr n.med. Ewy Dąbrowskiej. Najbliżej ma do niej ma Hehgość ten farciarz ;) bo Dąbrowska jest z Gdańska. Z tym, że jeżdzi ona po całej Polsce z wykładami i w niektórych ośrodkach nawet przyjmuje osobiscie.

Rozmowa z cyklu "brak mi argumentu" - Ciocia mogę włączyć youtuba? - pyta się dzisiaj mój 6 letni siostrzeniec - Nie bo oglądasz w nim rzeczy, które nie są dla Twojego wieku - odpowiadam mojemu ulubieńcowi, który znudził się grami na moim kompie - Ty mnie nie kochasz ! - wykrzykuje mocno wzburzony malec wybiegając z kuchni - Właśnie dlatego, że cię kocham nie chcę żebyś się zepsuł - tłumaczę małemu Na co on woła: - Za późno. Mama daławała mi komórkę jak miałem 3 lata, już jestem zepsuty. x I tu mi już zabrakło argumentu ... Jak to jest, że dzieci mimo swojej wrodzonek inteligencji i błyskotliwości zawsze ciągnie do złego i owocu zakazanego?

Gość To ja od kota
No wlasnie Modelko :) to chyba ze mna cos nie tak, bo moja kolezanka tez uwielbia te przygotowania do wycieczek i dziwila sie ze ja tego nie cierpie. Lubi kupic nowy balsam i takie tam duperele a ja boje sie przygotowań . W lutym jak jechalam w gory to decyzja byla taka : " jedziemy ? Jedziemy !" . Szykowanie trwalo 15 minut ;) porządne buciory , moje traperki okazały sie mega lepsza od wojskowych buciorow ;) wchodząc na Śniezke ani razy sie nie poslizgnelam nawet a mezczyzna co krok poślizg , musialam go trzymac ;) . Wzielam oprocz butow tylko dlugi gruby sweter. Czyli mialam jedne buty i w nich jechalam, praktyczna kurtke z ogromnymi kieszeniami w ktore wchodziło wszystko, nawet butla z woda i wielki szał i kanapki i czapa . Jak sie zgrzalam to wszystko zaladowalam w te kieszenie. Tak jak my sie szykujemy to chyba nikt ;) decyzja byla o 8 rano a o 9 juz bylismy na autostradzie. Mam ochote jechac wejsc na Śniezke od samego dołu , bo wtedy szlam od kopy 2 km w gore, bo duzo sniegu i niesprzyjajace warunki ale cholernego mam lenia ;) moze spontanicznie znow zdecyduje bo naprzód nie chce mi sie myslec. A do samolotu to malo co mozna wziac wiec nie wiem dlaczego ludzie tak bardzo sie szykują. Musiałabym kupic kostium plazowy ale mi sie nie chce ;) a na miejscu to chyba drogo. Kiedys musialam co rok kupic nowy i to nie tylko jeden ;) kapelusze pareo i inne bzdety a teraz w domu mam stroj jeden ktory ma 10 lat ;) oczywiscie za maly w cyckach sie okazal wiec sie nie nadaje ;) zeszlam na psy ;) Modelko Ty lubisz przygotowania i inni tez a ja unikam wszystkiego co tyczy sie przygotowań ;) z kolezanka jestesmy w tym samym wieku i ona az sie trzęsie , zeby o wszystko powoli zadbac a ja nie ma cierpliwości i checi ;) chyba cos sie we mnie przestawilo ;)

Gość To ja od kota
Farciarz Hehgosc to wogole nas olal i sie nie odzywam do niego wogole ;) ;) bardzo nieładnie oj bardzo ... Modelko ja tez tak mam, ze jak wracam to czuje sie taka taka spokojniejsza , czuje tak sie bezpiecznie jak wjezdzam na moje spokojne zielone osiedle ;) z takiej betonowej autostrady to ulga wreszcie zjechać :) Gdy wracalam z durnej szwecji i bylam juz w Polsce to czulam jakbym wrocila z wygnania gdy przez Niemcy wjezdzalismy na nasze tereny czulam jakbym weszla do swojego domu. A kolezanka mi mowila tez wczoraj ze jej kolezanka marzyła o Chinach i wyjechała na 40 urodziny ( prezent od meza) i tak juz tam dojechala to odrazu pozalowala, cale zycie marzyła o tym a okazalo sie, ze totalnie jej sie nie spodobalo. Byla w szoku ze marzenia okazały sie calkiem inne.

Gość To ja od kota
Hahaha Modelko zajebista rozmowa z siostrzencem haha ale madralinski z niego chłopiec haha " juz jestem zepsuty" hahahaha. Fajny dialog ;) przechytrzyl cie :) dzueci to maja gadane

Gość To ja od kota
Zobaczcie jaki fajny tekst zauwazylam w necie , musialam skopiowac i wam wyslac ;) "Cierpię, ale jeszcze mam nadzieję, że przylecą piraci bombowcem i bogatym zabiorą pieniądze, a na pięknych założą pokrowce " Hehe ;)

Gość To ja od kota
Mam dla was fajny dowcip ;) az sama sie zdziwilam jego treścią jak przeczytalam ;) Nigdy nie zrozumiem, czemu kobiety lubią koty. Koty są niezależne, nieposłuszne, nie przychodzą, kiedy je wołasz, uwielbiają przebywać poza domem w nocy, przychodzą do domu oczekując jedzenia i głaskania, potem chcą być same i spać. Inaczej mówiąc, kobiety nienawidzą u mężczyzn wszystkich tych cech, które kochają u kotów. Hehe ;) fajowe

Gość gość
Dziewczyny Wystraszona odezwala sie na tamtym temacie wychodzenie z ciala dwa :) to niespodzianka :) kot

Gość Hehgość
Dobry Wieczór :-) Hehgość jest jeszcze na etapie wykończenia fizycznego a jego organizm stara się sprostać wyzwaniom. To jest proces, który musi jakiś czas potrwać. Zaczęło się od korzonków :-D Znam doskonałe ćwiczenia na tą dolegliwość, więc swoim zwyczajem wyszukałem sobie zajęcie, gdzie część sportowa miesza mi się z zawodową. Samo dojście do mojego stanowiska pracy wymaga pokonania 360 szczebli pionowej drabiny żeby wdrapać się na sto piąty metr stalowej konstrukcji. Jeszcze tydzień/dwa a będę tam wbiegał, na razie jednak wieczorem zamieniam się w zombi ;-) Więc droga Kiciu! H-g nikogo nie olewa, tylko wieczorami nie ma już siły pisać :-P Za to poczytać to i owszem ;-) x Pozdrawiam serdecznie miłe dziewczyny H-g

Gość To ja od kota
Hg wyslalabym Ci pogniewana minke , ale nie umiem takiej wyslac , nie ma tu takiej. Tysiac bym juz ich Tobie wysłała.

Gość To ja od kota
A tak wogole to juz mialam sie do Ciebie nie odezwac ;) Hg

Gość To ja od kota
Tak myslalam, ze pojechales zagranice do pracy. Dobrze myslalam? Jakby co to nadal sie gniewam , nie mysl sobie, ze juz jest dobrze ;) jest bardzo niedobrze a moze byc jeszcze gorzej, bo czytac masz sile a juz na jeden maly post to juz sily nie masz. Jeszcze wypomne, nie bedzie tak lekko. Bedzie gorzej niz ta metalowa konstrukcja. A tak poza tym , to uwazaj na siebie. Nie chcemy Cie stracic. Nie ogladaj sie za siebie ,gdy dziewczyny beda gwiazdac na Ciebie , zebys nie spadl wtedy z tej konstrukcji ;) No no

Gość To ja od kota
Myslalam, ze cos sie stalo z Hg , ze trzeba gdzies szukac po swiecie a on sobie napisal jakby nigdy nic , ze sobie tylko czyta nasze posty i jeszcze minke zadziorna wysyla .

Gość Hehgość
Ej Kcia! Żadna tam zagranica tylko moje "ulubione" łódzkie tereny. Mam tu z sobą całą ekipę, więc poza zwykłą pracą spada na mnie cała logistyka utrzymania tej ekipy przy życiu i czasem tylko chyłkiem znajdę minutkę na poczytanie zebromarchewki. Za jakieś dwa miesiące będę do pełnej dyspozycji. Obiecuję!

Hehgość dziś x więc do poczytania i pooglądania w ramach relaksu: x Jak W KOŃCU wyrobić w sobie dobre nawyki? - NOWE ODKRYCIE! || Biblijny Sukces ~ Mikołaj Kapusta https://www.youtube.com/watch?v=VnisjTAkotU x dzisiaj to zobaczyłam i po przeczytaniu Twojego wpisu myślę, że na temat pracy Cię zainteresuje ;)

To ja od kota dziś x I po co te udawane dąsy? ;) Przecież wcześniej H-g pisał, że ma większe zlecenie, które będzie wymagało od Niego czasu i zaangażowania poza domem i nie będzie przez czas jakiś pisał. Zapowiedział to i oki. Każdy przecież ma takie momenty, że okiem rzuca ale postów nie mam ani ochoty / weny czy siły pisać To jest zupełnie normalne a czasem nawet wskazane :)

Gość To ja od kota
Hg dwa miesiace ? Miesiac temu albo wiecej mowiles ze dwa miesiace . Myslalam , ze został tylko jeden albo moze tylko dwa tyg a ty znow piszesz , ze dwa miesiace. Jak znajde ten post to tutaj skopiuje zobaczysz. Wbiegne na ta twoja konstrukcje i podrapie cie. Minki nie moge wyslac to ci opisalam moj gniew. Jak gdzies tam zobaczysz jakiegos kota to uwazaj, bo to moge byc ja ;) Co takiego wysokiego bedzie w tej Łodzi ? ;) schody do nieba ? :) Aaaaa a na korzonki tylko jedna rada ;) duzo ruchu ;) Tak jak na katar duzo chusteczek jak Asuś pisala ;)

Gość gość
Znow sie zablokowalo

Gość To ja od kota
Witam serdecznie ludziki

Gość gość
>>>>>>>>>

Gość gość
MoZe ktos pomysli o nowym temacie bo ten sie zacina ;) kot

Gość gość
Tradycja

Gość gość
Dalej nic

Gość To ja od kota
Modelko przeciez to zarty byly . Czemu odbierasz to tak powaznie? Mamy ciagle byc powazni? Wtedy temat by umarl. Chyba sie tutaj nie nadaje :) Milego dnia Wam zycze i milych chwil na kafeterii :)

Udawane dąsy, foszki, pazurki... ;) Nie nadążam za kocimi dróżkami - różkami ;) Może dlatego też nie jestem fascynatką kocich zachowań ;) Kicia, proszę o wybaczenie błądzącej owieczce ;)

Gość Hehgość
Witam :-) Kicia Te terminy patykiem na wodzie pisane. Zakłada się jakąś opcję, pogoda napsoci i przeliczenie od nowa. Ziemia łódzka to nie tylko miasto Łódź. Na szczęście! W międzyczasie zresztą zaliczone i Podlasie ;-) I tak Twoje wpisy umieszczam w kategoriach żartów, więc nawet do głowy by mi nie przyszło, żeby się o co pogniewać, jak i rzecz jasna na inne zebromarchewki ;-) Widoczki mam tu pikne, a może jaką fotkę Wam podeślę :-) x Modelka Ty to czytasz z ust! :-) ;-) x Dobranoc

Hehgość dziś x o.. podeślij, podeślij pikne fotki z widoczków polskich :) ( możesz być na jednym z nich ;) ) x Dobranoc :)

Gość Hehgość
Modelka ( możesz być na jednym z nich ;-) ) x Nie ma sprawy :-) Ten biały kask to H-g Wysokość 102 mnpt https://naforum.zapodaj.net/a40143c4b872.jpg.html Gra wstępna, czyli weryfikacja połączeń skręcanych konstrukcji A wszystko po to, żeby niejaki Zorba nie odstawił nam tu swój szalony taniec :-D x Widoczki mam w telefonie, rzecz w tym, że kabelek gdzieś się zapodział, Ale jak coś wymyślę to podeślę x Pozdrawiam zebromarchewki ! Dobrej Nocy!

Hehgość dziś x Heh... no nie wierzę masz biały kask ;) Konstrukcja robi wrażenie przy takiej wysokości. Ale już wspinanie się tam to dla mnie prawdziwy hardkor :) Skąd taka perspektywa zdjęcia? Ze szczytu masztu? oo widać rozwiązaną sznurówkę... :D x Pozdrówka dla wszystkich czytających zebromarchewek :) Dobrej nocy