Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasello77

Jak się teraz zachować?

Polecane posty

Witam wszystkich! Mam prośbę- prosze poradźcie- jak mam się zachować? Poznałam 3 lata temu pewnego meżczyznę- wiadomo, spodobał mi się , ja chyba jemu też, jednym słowem- coś między nami iskrzyło, jednak nic się nie wydarzyło. Ja miałam męża, nie w głowie mi były zdrady i flirty! Niestety, stało sie tak, że mąż zmarł, nagle, nie chorował,szok( to długi temat). Tamten mężczyzna był...Teraz też jest, pomaga w drobnych usterkach... i co teraz? Jak mu dac dobitnie do zrozumienia, ze bardzo mi sie podoba? Dokąd mam być tylko miła? czy wypada mnie pierwsze przejąć inicjatywę?

Gość gość
Mąż Ci zmarł, a Ty zastanawiasz się jak poderwać innego? Ale z ciebie ****.

Gość gość
Jesteś kobietą i nie widzisz wyraźnych sygnałów z jego strony? Jak chce się tylko przyjaźnić to to widać a jak się stara i zachowuje ponad przyjaciela to widać że liczy na coś więcej. Możesz z nim porozmawiać i przyznać się że jesteś gotowa na związek z innym facetem. Zobaczysz co odpowie i jak się zachowa. Jak nic się nie zmieni to nie jest tobą zainteresowany jako facet a tylko jako przyjaciel albo dobry znajomy.

do gościa z 23.42- a skąd wiesz, kiedy zmarł mój mąż? jak masz prawo to komentować????

Gość gość
Porozmawiaj z nim. Życia szkoda na podchody. Raczej nikt nie chce być sam.Niektórzxy się rozwodzą, inni wdowieją, różnie sie układa.

Gość gość
Zaproś go na wino.

Gość gość
To zależy, kiedy zmarł Twój mąź, Autorko. I czy Twoje otoczenie wie o tym, ze przeżyłas już wszystkie etapy źałoby, i jestes gotowa na nową relację. Nie ma nic gorszego , jak duch męża w sypialni, w codziennym źyciu z nowym partnerem. Nie, nie wypada. Poczekaj, samo wyjdzie naturalnie. Naprawdę.