Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem językowcem i umiem piec pankejki

Polecane posty

Gość gość

Czy zostanę celebrytą?

Gość gość
Myślę, że masz szansę.

Gość gość
az tak cie to boli pankejku? :D ze 'psowam' ci szyki? bo nie mozesz tak swobodnie lawirowac i sciemniac o swoich mnogich ciazach, wielodzitnosci, bogactwie, karierze, uczelniach, super sprzetach agd, paniach do sprzatania, wozkach, zagranicach, wykwintnych menu i co ci tylko wyobraznia podpowie? :D

Gość gość
Jem właśnie kawior z bieługi, więc zamilcz, kotleciaro :O

Gość gość
w********laj szmato

Gość gość
00.10 szmata to cię urodziła pod płotem :) I tam zostawiła, ludzki śmieciu :) 🌻

Gość gość
Jak mi przykro, w waszym wieku chodziłam na imprezy, a w dzisiejszych czasach już tylko net, fejsbuk i bujna wyobraźnia;-) Miłej nocy dzieciaczki!

Gość gość
ty wlasnie pankejku nie wychodzisz nigdzie z domu, a imprezy to twoje odlegle niezrealizowane marzenie, bo nawet nie masz z kim. nie masz znajomych, chlopaka, przyjaciol, ani co robic, inaczej nie zylabys jakimis mrzonkami o zyciu rodzinnym, bogatym mezu, blizniakach, trojakach, ogolnie duzej ilosci dzieci, drogich modnych sprzetach dzieciecych. to wypelnia ci caly bozy dzien. zastanow sie nad soba, serio. skoro sie nie uczysz, to roboty poszukaj. rodzicow odciazysz. zamiast 'nabiertalac' w klawiature 24/7.

Gość gość
No właśnie kurczę dzieci śpią i się nudzę, to trochę tobie podokuczam... Spoko, mam nastoletnie kuzynostwo, także wiem jak to jest...

Gość gość
obie dobrze wiemy, ze nie masz zadnych dzieci i mieszkasz z rodzicami na ich utrzymaniu, bo albo wylecialas ze studiow, albo robisz zaoczne. wyraznie cierpisz na nadmiar wolnego czasu, brak obowiazkow, brak zycia towarzyskiego, brak dzieci w otoczeniu na ktore mozna przelac rozbudzony przedwczesnie instynkt macierzynski. to jest twoj profil kochanie. :)

Gość gość
Wiesz, jak ja byłam dzieckiem to się robiło głupie dowc**y przez telefon i to taki z tarczą... Teraz są inne możliwości. Przykro, że rodzice się tobą nie interesują i tak sobie robisz głupoty z braku lepszych zajęć. Mam nadzieję, że moje dzieciaki będą mądrzejsze. Dobranoc.

Gość gość
ja tez mam nadzieje ze beda madrzejsze od swojej mamy, ale najpierw musisz je splodzic, a i przede wszytkim miec z kim! :) przez internet i na forum normalnego faceta przeciez nie znajdziesz. musisz zaczac zyc dziewczyno! otrzasnac sie z tej maligny w ktorej tu tkwisz, bo to jest chore.