Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Rosjanki Ukrainki...

Polecane posty

Gość gość

Czy wiesz że? Najbardziej okazałym biustem mogą poszczycić się Rosjanki, Ukrainki i mieszkanki Skandynawii. Standardową wielkością miseczki jest w ich wypadku rozmiar D. Z kolei Polki najczęściej noszą rozmiar C. Najmniejsze piersi posiadają natomiast Azjatki i Afrykanki.

Gość gość
Afrykanki natomiast posiadają największe tyłki.

Gość gość
coś w tym jest

Gość gość
Jest tak jak wszędzie. Mam koleżanki ze wschodu i mają małe biusty -co najwyżej B . Ja jestem ukrainka chociaż urodziłam się w pl i mam E. Mam Niemki w rodzinie i też mają duże biusty ale też znam płaskie klaty ;) jedyne co to zauważyłam duże dupki u latynosow i murzynek tam mało która ma płaską o ile w ogóle

Gość gość
Im dalej na Północ tym większy biust, Im dalej na Południe tym większa pupa. Zgoda?:D

Gość gość
Rosjanki i Ukrainki, to dobry materiał na żonę, wiadomo nie od dziś. Do PL niestety zgniłe wyzwolenie zawitało i przejściowo niestety mamy w większości spadek jakości współczesnego materiału na żonę.

Gość gość
Jeżeli tak przedmiotowo traktujesz kobiety, to nie dziw się ze te wartościowe cie unikają. PS:a ty jesteś dobrym "materiałem "na męża?

Gość gość
bzdura ,znam 3 ukrainki i mają małe biusty. dobry materiał na żony?taki sam jak polki

Gość gość
Ukrainki to chyba najładniejsza nacja na świecie. Ogólnie podobają mi się słowianki. No ale ja w ogóle lubię kobiece piękno :)

Gość gość
Chyba najbardziej tandetna:D

Gość gość
Ja mówię tu o naturalnym pięknie i właśnie tym że bez makijażu potrafią być śliczne. Może i bywa sporo tandetnych, ale ich kraj musi zrobić krok naprzód i wygrzebać się z biedy. Natomiast myślę że mentalnie mogą być fajne nie mając takich wygórowanych oczekiwań jak panie ze zgniłego zachodu.

Gość gość
ja lubie bladolice jak krolwlewna sniezka

Gość gość
O tak takie porcelanowe laleczki są piękne, a jeszcze jak mają rude włoski to już cudeńko. Mmm ale się rozmarzyłem

Gość gość
Kup sobie laleczke z gumy i ja roochaj:D:D Ukrainki - wies tanczy, wies spiewa, spalone wlosy rozjasniaczem, z tym mi sie kojarza:P

Gość gość
Na temat każdego narodu możesz wyciągnąć negatywny stereotyp, wtedy z takiej perspektywy nigdzie nie byłoby atrakcyjnych kobiety. Ukrainki są naturalnie śliczne, mi się marzy taka naturalna z głębokiej ukraińskiej wsi, nieskalana cywilizacją.

Gość gość
zaraz chlocy przwdziwa ukrainka nie ma slowianskiej urody podchodzi ni to pod turczynke ni pod mongolke, rumunke wy widzieliscie prawdziwa ukrainke z glebi kraju? czy tylko tu z obrzezy gdzie Lwow:) serio nie macie widze pojecia

Gość gość
Nie przesadzaj Ukraina to duży kraj. Oczywiście bliżej rumunii pewnie są takie do rumunek podobne, ale na pewno jest dużo słowianek,w końcu nawet w rosji są, która jest bardziej na wschód. To nie kazachstan żeby z nich jakąś egzotykę robić

Gość gość
nie egzotyke ale nie dopisujcie do slowianek ukrainek slowianka to delikatna, przewaznie jasnowlosa delikatne rysy, blekitne oczy ukrainki maja inna urode i chocby nie wiem jak ja dopasowac to nijak to slowianek nie pasuje

Gość gość
Dokładnie spójrzcie na rysy chociaż by ja mała z eurowizji widać po rysach ze to już nie słowiańska uroda Jestem ukrainka i owszem mam kolezanki blondynki, z delikatną uroda ale prawdziwa ukrainka bardziej wygląda jak Gruzinka, albo może trochę turczynka, opiszę siebie :) Mam czarne gęste kręcone włosy, ciemna karnacje, prosty nos, owalna twarz i kobieca figurę, wszystko na swoim miejscu. Oczy leciutko skośne,pełne usta i mocno zarysowane kości policzkowe. Bez makijazu jestem ładna, a jeśli się pomaluj to tylko delikatnie więc ciężko powiedzieć jak wyglądam w pełnym ;P

Gość gość
Nie interesuje mnie szczegółowa nomenklatura, ja po prostu uwielbiam Ukrainki, uważam że są super. Białorusinki chyba też fajnie wyglądają z tego co kojarzę. Jedyny problem to na Ukrainie wcale nie tak mało osób jest zakażonych wirusem HIV, więc trzeba mieć wzmożoną czujność, no ale to jak wszędzie, w Polsce też się nie ma gwarancji, że dziewczyna jest w pełni zdrowa, bo nawet sama może o tym nie wiedzieć.

Gość gość
Sorki pisze z telefonu, miałam na myśli tą dziewczynę z eurowizji jamale.

Gość gość
A co do Pani z eurowizji to chyba nie do końca trafny przykład, bo z tego co kojarzę ona należy do tatarów krymskich, więc to już specyficzna grupa etniczna.

Gość gość
no wlasnie :) uwielbiasz ukrainki ale tak naprawde to ci wszystko jedno jak one wygladaja :) banalne ale prawdziwe. traktujesz to uwielbienie patrzac chyba tylko pod katem wykorzystania i koniec

Gość gość
a tatarzy krymsy to chyba ukraina, co? stad wniosek, ze twoje wyobrazenie niejak ma sie do rzeczywistosci :) bo jak widzisz ukrainka to mowiac brzydko czy idac prostolinijnie, mieszaniec :)

Gość gość
Ej nie róbcie ze mnie jakiegoś drania! Podobają mi się Ukrainki i zgadzam się z tym że nie ma określonego typu urody, bo to jest po prostu moja obserwacja, widziałem różne kobiety z Ukrainy i zapamiętałem je jako atrakcyjne. A co do wzmianki o mieszańcach to jest to właśnie gwarancja sukcesu pięknej urody- duża pula genów, brutalnie to ujmując związane często z przemarszem wojsk( przykłady Polska, Ukraina), oraz kraje wyspiarskie-odizolowane gdzie jest mała pula genów i dziewczyny są generalnie brzydkie- Islandia, UK itp.

Gość gość
Tak w ogóle to najbardziej podobają mi się dziewczyny o nietypowym wyglądzie twarzy, nie wiem jak to opisać, ale właśnie często dziewczyny ze wschodu tak wyglądają. Dobrym przykładem są znane mi nieukrainki- Viktoria Azarenka(ta tenisistka), oraz Lena Katina(piosenkarka Tatu). Wiem że wielu mężczyzn mogłoby powiedzieć że taka buzia im się nie podoba, ale ja uważam, że są śliczne.

Gość paulinaaaaaaaaaa12332
Ja tam mam wschodnie korzenie ( moja babcia jest Ukrainką, a poza tym to jestem Polką) i biust mam niewielki bo B albo C, ale kształtny i go lubię bo jest ładny ;) Chyba nawet bym go nie chciała powiększać, jeszcze rozumiem jak ktoś ma bardzo mały np A, albo nieładny z kształtu, ale taki jest ładny

Gość gość
Małe piersi są śliczne, bo kojarzą się z młodością i nastolatkami, a dodatkowo nie będzie obwisły na starość. Co prawda lubię też duże piersi, ale ja to chyba ogólnie jestem wielbicielem urody w różnych wydaniach :)

Gość gość
W ogóle taka kobieta to marzenie, śliczna, zmysłowa, prawdziwa gospodyni co potrafi wszystko zrobić. Ehh małżeństwo z takim klejnotem to cudowna wizja, szczególnie że dzięki temu mogłaby podróżować wszędzie tam gdzie pozwala polski paszport. To byłaby super sprawa zakopać zaszłości historyczne wspólnym seksem i miłością. Hah tylko pytanie czy taka cudowna kobieta chciałaby nas za męża, znając życie to marna szansa...