Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebanna

Wstydzę się swoich nóg!

Polecane posty

Gość sebanna

Cześć wszystkim:) Chciałabym poradzić się i opowiedzieć o tym, co mnie wręcz męczy i wstydzi. Mam 15 lat i mam ogromny kompleks swoich nóg. Mianowicie chodzi mi o to, że są dość grube oraz hmm, od pewnego czasu zaczęły mi się na nich pojawiać pewne czerwone kreseczki? Albo fioletowe.. Nie wiem jak mam to dokładniej opisać, pojawiają się na wewnętrznej stronie ud. Myślę, że w przyszłości będę miała po prostu niemałe skłonności do roztępów na nogach, a to ich poczatki. Chciałabym zaznaczyć to, że nie jestem wcale gruba czy otyła :/ jestem dość szczupła. Tzn. nie mam żadnego brzucha, dużą pupę i piersi, jedynie grubsze uda. Męczą mnie strasznie te nogi.. Nadchodzą wakacje, czyli upały.. I jak tutaj założyć krótsze spodenki? Strasznie, strasznie się wstydzę, nie wiem co robić i jak się pozbyć tych wszystkich "kreseczek". Jestem też dość *****iwą osobą, czasem biegam i zawsze ćwiczę na w-f, nie mam problemu ze sportem :( Już nawet to, że mam grubsze nogi mi bardzo nie przeszkadza.. Po prostu te pojawiające się "kreseczki" :(((( nie dam rady dusić się w długich spodniach, w upalne dni :/

Gość gość
Te fioletowe kreseczki to są rozstępy później zrobią się białe

Gość gość
Jeśli uważasz, że masz grube nogi zawsze możesz zacząć ćwiczyć ;) A jeśli chodzi o kreseczki to są pewnie rozstępy, dopóki są czerwone możesz jeszcze coś z nimi zrobić, gdy zrobią się białe już nic nie poradzisz. Sama mam 21 lat i rozstępy, przyzwyczaiłam się do nich i nie wstydze się swojego ciała :)