Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasnie okazalo sie ze jestem zdradzana.

Polecane posty

Gość gość

jest mi bardzo, bardzo zle. mimo ze jestem silna kobieta to mam ochote wyc. czuje sie strasznie zraniona, oszukana przez jedna z najblizszych osob.

Gość gość
a długo jesteście razem ? Jak wyszła ta zdrada ? Napisz coś więcej. Każdy chciałby wiedziec

Gość Lilka155
Nic Ci nie pozostaje, jak żyć dalej... Jak to mówią zdradzi raz, za drugim razem też zdradzi i mu to przyjdzie dużo łatwiej :( poza tym zawsze będziesz miała gdzieś w głowie tą jego zdradę :( Mega Ci współczuję, bądź twarda ;*

Gość gość
dziekuje wiem ze zycia nie mozna uzlezniac od nikogo ale on byl mi bardzo bliski. czuje sie oszukana do granic mozliwosci, to strasznie boli gdy ktos komu ufasz robi ci njpodlejsza rzecz jaka tylko moze. nie chce sie wdawac w szczegoly, powiem wam tylko ze wszystko jest bardzo typowe.

Gość malutkasamiutka
a ja się wlasnie dowiedziałam, że facet, z którym flirtowałam 2 lata ma mnie w d***e :(

Gość gość
domyslałam się już od dawna a dziś się potwierdziło. koledze się zwierzał , że nie czuje rozkoszy ze mną. zresztą opadał mu gdy był we mnie czy w moich ustach

Gość gość
oczywiscdie jjuz sie podszywy zlecialy

Gość malutkasamiutka
u mnie też przez seks się rozwaliło. ja mam ogromne potrzeby i chciałam by w ogóle ze mnie nie wychodził a on , że do pracy i na piwo z kolegami wyjść musi