Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktoś ma taki wózek?

Polecane posty

Gość gość

Hej mamy. Pomóżcie proszę bo dostaję oczopląsu. Poszukuje wózka o następujących cechach: Wózek głęboko-spacerowy z możliwością zamontowania fotelika maxi cosi, recaro lub romer. Stelaż: kółka zwrotne z możliwością zablokowania, porządna amortyzacja najlepiej regulowana Gondola: regulowane oparcie najlepiej z regulacją zewnętrzną, rączka do przenoszenia, duża Spacerówka: regulowana do pozycji lezącej, montowana tyłem lub przodem, wentylacja-otwierany tył budy, odpinany pałąk bezpieczeństwa. Inne cechy nie są aż tak istotne dla mnie. Byle miał wszystkie powyższe. Jest taki wózek? Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Mima Quinny Essence Xlander Tako

Gość gość
Bebetto nico. Lupo comfort. Jest mnostwo takich wozkow

Gość gość
ja mam barletta adamex i jestem mega zadowolona corka urodzila sie w sierpniu i do wiosny woziłam ją w gondoli bo gondola duża a to też ważne i ma wszystko czego Pani oczekuje

Gość gość
Dziekuję. Przy lupo Comfort nie znalazłam zdjęcia ani informacji jak się otwiera wentylacje w spacerówce. Bebetto nico wyglada świetnie :) Baretta adamex tez, ae tez nie znalazam zdjecia okienka wentylacyjnego tylko info że jest. Teraz przynajmniej wiem o jakich modelach szukać więcej informa cji.

Gość gość
Polecił bym Ci któryś z Anexów, bardziej terenowy Sport oraz nowiutki model Cross. Oba ładne, Koła skrętne i super amortyzacja. Wepniesz tam większość fotelików bezpiecznych. Wózek solidnie wykonany i ciekawy wizualnie. Polecam.

Gość gość
Wszystkie cechy jakie wymieniłaś ma Anex Sport. Do tego ma ładny design. Dobre materiały i wyposażenie.

Gość gość
Jeżeli szukasz nowoczesnego i funkcjonalnego wózka to zobacz sobie Anexa Crossa. Ja mam czarnego -rewelacja.

Gość gość
Anex Sport. Rama aluminiowa z kołami skrętnymi pompowanymi. Duza gondola z regulacja oparcia. SPacerówka montowana w oba kierunki. Możliwosc wpinania tych foteli co wypisałas . Do tego swietne materiały. MAterac kokosowy w gondoli. I modny design.

Gość gość
To przykre że firma musi uprawiać taki nachalny i niewiarygodny markenting żeby sprzedać te okropne wózki. Bliska mi osoba kupiła ten wózek, po pierwsze ten kształt jajka jest okropny ale rzecz gustu, po drugie widziałam juz pare maluchów w tych gondolach anexowych i każdy z nich zjeżdżał w gondoli na dół, także mamy co chwile musiały podsuwać dzieci z powrotem do góry, po prostu jest dość mocny skos w gondoli, raz nawet dziecko mojej koleżanki zjechało w dół do połowy śpiworka, dobrze ze się nie udusiło... Kolejna rzecz - spacerówka, jest baaardzo mała i wąska, myślę ze maks do 1,5 roku starczy. Następna sprawa, zauważona w kilku egzemplarzach do kółka, które często żyją swoim życiem, np przednie sie blokuje albo wpada w takie jakby wibracje. Moim zdaniem wózek nie warty tych pieniędzy. Acha, bo zaraz się pojawią komentarze ze pewnie zazdroszczę, otóż nie zazdroszczę, sama mam kilka wózków lepszych firm dla jednego dziecka bo uważam ze idealny wózek nie istnieje, ale ich połączenie zapewnia nam komfort w różnych warunkach ;-)

Gość gość
Reklama tego wózka nie ominęła również innych forów. Odgrzebuja stare tematy wychwalajac pod niebiosa.Oczywiscie przewija się bagaznik toyotki yaris :D

Gość gość
Ja miałam Adamex Nitro de Lux wersja imitacja lnu. Mały jeździł w gondoli prawie 7 miesięcy. Spacerówka tez w porządku. Zestaw 3 w 1 - ok 1500 zł (wszystkie dodatki typu torba przewijak folie pokrowce były już w cenie ). Jedynym minusem była waga wózka.

Gość gość
Nie wiem, skąd takie bzdury piszecie o Anexie. Posiadam ten wózek i mam wrażenie ,że piszą to ludzie ,którzy nigdy nie jeździli Anexem. Mam go około 9 miesięcy i nic się z nim nie dzieje. Dziecko w żaden sposób nie zjeżdża!!! Ja jestem zadowoloną mamą jak pewnie większość użytkowników. Polecam go w 100 procentach.

Gość gość
To wszysto co opisałaś w swoim pytaniu ma wóżek Anex Sport. Czyli ma podwójną regulowana amortyzację , lekką aluminiową ramę z kołami pompowanymi skrętnymi, Duża spacerówka i gondola z regulacją oparcia zewnętrzną . Możliwość wpięcia tych foteli i welu innych. Ja np. mam Kiddy Evolution Pro2. Wózek bardzo wygodny.

Gość gość
Też polecę ci Anexa. Bardzo funkcjonalny a przy tym ładny. Będziesz zadowolona na pewno:)

Gość gość
Po obejrzeniu wszystkich wózków w kilku sklepach, wybór padł na Anexa Crossa. Uważam ,że to najładniejszy i najlepiej wykonany wózek.

Gość gość
Obecnie mam Anexa Sporta i polecam go wszystkim aktywnym mamom. Z taką amortyzacją jazda to przyjemność. Duża gondolka i spacerówka dają dziecku duży komfort.

Gość gość
Ja tez mam Anex Sporta i jestem zadowolona. Posiada wszystkie cechy które Pani napisała że oczekuję od wózka. Sama szukałam takiego i właśnie Anex Sport spełnił moje oczekiwania.

Gość gość
Ja mam Anexa i to straszny badziew. Wózek mam od sierpnia, był trzy razy serwisowany. Awaria ramy, potem kółka, ostatnio amortyzator. Spacerówka rozłazi się w szwach - a założona na początku marca. Kuzynka też się napaliła na ten wózek - też awaria ramy i serwis. Jeśli chcecie drogi wózek, który non stop będzie wymagać serwisu - to nie żałujcie tych ponad 2 tysięcy. Ale za tyle samo można mieć markowy i bezawaryjny wózek Tako, X-lander czy Roan.