Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gościu od dziewic czemu znów spamujesz?

Polecane posty

Gość gość

Znowu kafe tonie w tych nędznych tekstach o szanujących się dziewicach i nieszanujących się niedziewicach. Czemu to ma służyć? Misję masz jakąś do spełnienia czy po prostu wyładowujesz swoje frustracje?

Gość gość
walczę z niedziewicami którzy nie szanują ciała bo bardzo trudno jest znaleźć dziewice do związku.

Gość gość
Stawiam na atak manii :D

Gość gość
Ja chce dziewice na żonę.

Gość gość
Walczysz z niedziewicami, szkoda że nie z niedźwiedzicami, dobre sobie. Tak w ogóle to każda dziewica jest dziewicą jedynie do pierwszego "rozplombowania" a potem co, na śmietnik, bo już nie jest tą godną uwielbienia, szanującą się dziewicą? Po drugie to zazwyczaj to faceci naciskają na przedślubny seks, sami doprowadzając do sytuacji, gdzie siłą rzeczy dziewic ubywa - dotyczy to rzeszy tych niby kochających, nie mówię teraz o masowych zaliczaczach i weekendowych ru/chaczach a o tych rzekomo porządnych i normalnych. Facetów też się czepiaj w takim układzie, może nawet czepiaj się podwójnie, bo nie dość że sami się nie szanują, chcąc współżyć przed ślubem, to nakłaniają do nieszanowania się niewiasty, stosując do tego nierzadko techniki manipulacyjne.

Gość gość
gość dziś a ktoś im karzę uprawiać seks? niech nie uprawia to znajdzie sobie normalnego i porządnego faceta

Gość gość
nie karmcie tego nędznego trolla bo go to podnieca

Gość gość
Tu w ogóle szajs na tym firum!

Gość gość
to jakiś zniewiściały chłopczyk popisuje. Do Gościa 21:51 masz racją ale co z tego kiedy prawie każdy facet uważa że jemu pasuje się puszczać gdzie popadnie i z kim popadnie a kobieta to jakiś obiekt do którego tylko facet ma prawo. Seks jest dla ludzi bez względu na płeć ale ten tutaj tego nie ogarnia.

Gość gość
gość dziś ogarnia doskonale i się cieszy, że lud******onia robi i podk****a głupimi prowokacjami.

Gość gość
ludzi robi w konia* nawet cenzura jest tu powalona.

Gość gość
To nie prowokacja tylko tak myślę!

Gość gość
Dziewica to szacunek

Gość gość
żartowałem. Lubię prowokację i najzwyczajniej w świecie ruchhałbym co popadnie a to o dziewicach to ściema. Ewentualnie 1. jestem zazdrosny i pragnę wzbudzić zazdrość w kobietach 2. desperacko domagam sie jakiejkoliwek dyskusji a wiem że prowokacją ją osiągnę 3. jestem tak sfrustrowany tym że kobiety uprawiaja seks z tamtymi nie ze mną że w zakamuflowany sposób powyzywam je od kurew a dziewice postawie na piedestał. Poprostu przemawia przeze mnie zazdrość do której mi wstyd się przyznać i męczę się i całe otoczenie w ten sposób :) Cwany jestem co?

Gość gość
Dziewice górą.

Gość gość
gość dziś Debilu nie podszywaj się pode mnie! ja nie żartuje z tymi dziewicami

Gość gość
wlasnie co nie wejde to o dziewicach. wczesniej był namysłow, cos tam jeszcze... acha-łobuziak:)jeszcze innego razu tysiac tematow o tesciwej tej niedobrej, co pewnie pisala jedna osoba. tez był taki dzien na numery butów dla dzieci. milion tematów na kazdej stronie. ludzie wystarczy załozyc jeden temat jak chcesz się czegos dowiedziec i odswiezac a nie milion bo jak widac zse się powtarza to juz nikt na to nie wchodzi. a co do goscia od dziewic to stawiam na atak furii i zaburzenia emocjonalne,chetnie powaliłabym takiego , zakuła i jeszcze przypadkowo polamała giry i nochal,moze te pare msc na rekonwalescencję w psychiatryku pozwoliłaby mu się uspokoić.

Gość gość
gość dziś sam się debilu nie podszywaj. tu autor-tak,lubię prowokacje i to jestem prawdziwy ja, a pisze o dziewicach i niedzwiedzicach bo raz bedac w lesie spotkałem taka jedną napaloną niedzwiedzicę co mnie przeleciala wrecz zgwałcila dlatego nie lubię niedzwiedzic.

Gość gość
tamta niedzwiedzica byla naprawde silna i brutalna, napadła mnie w biały dzien wyobrazacie sobie? dlatego szukam delikatnej dziewicy do zwiazku z tm ze nie ejstem juz niestety prawiczkiem bo mnie ta niedzwiedzica przeleciala ale to się nie liczy prawda?

Gość gość
gość dziś zamknij się puszczalsko zdziro nie trzymająca cnoty dla przyszłego męża prawiczka!