Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem zła matka

Polecane posty

Gość gość

Nasza córka ma 9 mc. Jestem z nią 24/7. Bawię się, wyglupiam, noszę itd. Ale gdy tylko na horyzoncie pojawia się tata to tylko do niego chce iść. Czy jestem zła matka? Boli mnie to bardzo, że dziecko woli ojca niż mnie, chociaż kocham ją najbardziej na świecie, jest moim całym światem

Gość gość
Moje dziecko ma 8 miesiecy i chce byc tylko ze mna a ja juz nie mam sily na ciagle zabawy. Doszlo do tego ze jak juz z nia siedze na macie iles tam czasu to nawet mi sie nie chce z nia rozmawiac bo juz nie mam sily. Kiedys bardzo duzo sie z nia bawilam a teraz to porazka. Jak mam sie z nia bawic?co robic? Jak mamuski spedzacie wolny zas z dziecmi?

Gość gość
nie martw się .Moje dziecko też mialo taki etap , tez mnie to bolalo. Przejdzie mu , poczekaj az mama zniknie z horyzontu na troszke dluzej jaka bedzie radosc w oczach Twojego dziecka gdy tylko Cie zobaczy :)

Gość gość
Jesteście p******e, zamiast się cieszyć, że dziecko kocha ojca, że macie chociaż 5 minut dla siebie, bo dziecko umie się bawić nie tylko z matką to narzekają. Ciebie ma prawie cały dzień, normalne że linie do ojca którego widzi kilka godzin. Puknijcie się w czoło, nawiedzone mamuśki, nie jesteście jedyne dla waszego dziecka a z biegiem lat będzie tylko "gorzej".

Gość gość
11.04 dokladnie