Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie czerpie przyjemności z seksu oralnego...

Polecane posty

Gość gość

Co poradzić? Jest moim drugim partnerem, poprzedni chłopak dosłownie wił się z ekstazy podczas robienia loda, w zasadzie to trochę za bardzo tego chciał. Chciałabym mojemu chłopakowi sprawić przyjemność, ale on jakoś...nie przepada za tym. A robię co mogę, używam języka, nie ocieram zębami, staram się robić k***wskie oczka... Reakcja jest...taka sobie. Czy ja to robię źle czy on ma mało wrażliwego penisa? Boję się, że będzie chciał sprawdzić czy z inną by mu było lepiej, zwłaszcza, że przede mną był prawiczkiem.

Gość gość
przyzwyczajony tylko do swojej graby, czesc

Gość hotcumshot
Ja też tak mam kiedyś było lepiej teraz mało co czuję wolę zjechać ją pipe bo lodami mało czuję

Gość gość
Moze robisz za mocno na poczatku

Gość gość
mocno zaciskaj usta i ciagnij jak odkurzacz.

Gość gość
Moim zdaniem bardzo się krępuje i to może być powód. Po jakimś czasie będzie inaczej. Ty prawdopodobnie nie robisz nic źle, tylko dla niego jest to nowe i krępujące. Penie minetki jeszcze Ci nie robił?

Gość gość
Nie każdego faceta rajcuje ta forma pieszczot, na mnie to też nie robi żadnego wrażenia i nawet jest mi obojętne czy dziewczyna to robi, czy nie i nie ma znaczenia jak bardzo będzie się starać.

Gość gość
Ja mam podobnie. Mnie nie podnieca oral, jak niektórych co czytam.

Gość gość
Twój ex facet był jakiś chyba nadwrażliwy, albo ściemniał, nawet na filmach faceci nie wiją się pod wpływem takich pieszczot. W czasie erekcji penis jest zdecydowanie mniej wrażliwy na bodźce niż w stanie spoczynku, a przyczyną tego jest napływ krwi i zwiększone ciśnienie co sprawia że penis jest lekko odrętwiały i wymaga mocniejszych wrażeń, tak więc tego typu pieszczoty bardziej działają na psychikę niż odczucia fizyczne, dlatego też faceci lubiący dominować tak bardzo to lubią.