Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie tanio kuowac ciuchy?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w dużym mieście. Wszystkie sklepy sa bardzo drogie nawet lumpeksy to 50-90 zl/kg a w normalnych sieciowkach to za 1 spodnie trzeba zapłacić 60-100zl. Przejrzałam tez sklepy internetowe i często jest tak ze koszt wysyłki jest wyższy niz rzecz która chce kupic. Rzadko kupuje ciuchy ale teraz na lato musze bo ostatnio sporo schudlam.

Gość gość
Przepraszam za pomyłkę w temacie. Oczywiście powinno być kupować.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
nie wiem co znaczy dla ciebie tanio, skoro piszesz,że spodnie za 60 zł to drogo, bo dla mnie spodnie za 60 zł to raczej tańsze niż droższe spodnie, więc za ile chcesz kupić,za 10 zł? to faktycznie tylko lumpeksy

Gość gość
Tylko spodnie w lumpeksie często wychodzą drożej niz w zwyklym sklepie bo wazna jest waga a np. Jeans waży sporo. A jak w sklepie krótkie spodenki kosztują 50zl to bez przesady. Jak chodzi o ceny to za długie spodnie 30-40zl by mi pasowało a za krótkie 20-30zl.

Gość gość
Jeśli szukacie czegoś niedrogiego, a jednoczesnie dobrego jakościowo, polecam https://thecovershop.pl/. Ja jestem zachwycona! Przyjemna obsługa, szybka i darmowa dostawac, no cudeńko! :)

Gość gość
http://sukienki.damskie.net/ sprawdz tutaj, jets tam tez zakładka outlet i jest jeszcze taniej, ogólnie ceny są ok, czasami tam kupuję sukienki właśnie, na wakacje też ostatnio ze 2 kupiłam.

Gość Festus
przecież, ładna kobieta nie wymaga aż tak wielu wyrzeczeń , wystarczy aby się z lekka zasłoniła firanką lub siatką do połowu sardynek , ładnej będzie we wszystkim ładnie , w sukience z firanki również ! a kobieta w firance będzie kusić natychmiast !