Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMELLLIEE

licówki katowice dentysta dentysta

Polecane posty

Gość AMELLLIEE

Zna ktoś jakiś gabinet lub kliniki gdzie mogę zrobić się licówki. Cena nie jest aż tak istotne. Nie chcę zbankrutować, ale nie chcę też zapłacić jakoś super tanio, żeby ktoś mnie spartaczył zęby. Najlepiej okolice Katowic. Miał ktoś zrobione i jest zadowolony?

Gość uśmiechnięęęta
Ja robiłam licówki porcelanowe w Prodenta Clinic w Katowicach na Poniatowskiego. Zakładał mi dr Bartosz Nowak. Mają też klinikę w Gliwicach. Lekarz zrobił mi to bez szlifowania moich naturalnych zębów. Poza tym fajne facet, dobrze wszystko tłumaczy pacjentowi. Zęby są śliczne i w ogóle nie czuję, że mam licówki. Pozdrawiam

Gość gość
Mój mąż zakładał licówki u doktora Krywult w Boa Dent i robota jak zawsze wykonana doskonale. Właśnie dlatego jestem gotowa dopłacić więcej do wizyty w porządnym gabinecie.

Gość gość
Fajnym miejscem jeśli chodzi o protetykę jest na pewno DM dentalceramic tylko, że to jest Dąbrowie Górniczej. Mają tam laboratorium protetyczne na miejscu :) Na ich stronie są zdjęcia ich prac, można sobie zerknąć www.dentalceramic.pl

Gość Elwirka

Prosze o informację czy w Katowicach na Gdańskiej w Stomatologii Ligota  dobrze i trwale robią licówki?  Leczyłam tam niedawno ząb kanałowo i z tego jestem zadowolona, odbudowali mi ząb bardzo ładnie i jak oglądałam na ich stronie zdjecia licówek właśnie to naszła mnie ichota, bo zeby mam dość brzydkie i chciałabym poprawić szybko ich wygląd. Szykuje się do ślubu ... Prosze o opinie

Gość renata

Ja bym ci poradziła Astra Dent jak Ci zalezy na ładnych licówkach , też w Katowicach. Pięknie wykonują