Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry Stomatolog Katowice i okolice. Poleci ktoś

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o leczenie kanałowe i nazwijmy to bieżące naprawy ;)

Gość antysugargirl
Doktor Hassan Steif z Prodenta Clinic na Poniatowskiego robi to dobrze, z użyciem mikroskopu. Jest bardzo dokładny, a poza tym to przemiły człowiek. Miałam robioną dolną piątkę. Prawie nic nie bolało jak zeszło znieczulenie. Prodenta ma też swój oddział w Gliwicach jak masz bliżej. Ja jestem zadowolona.

Gość gość
Lukasz Nowicki przyjmuje na ul.Tr****** w Chorzowie, kiedys mial gabinet na przdluzonej ul.Wolnosci. Jest najlepszym dentysta na swiecie! Mialam takie przygody z dentystami z nfz i mi naprawil wszystko. Jedna sadystka wyrwala mi siodemke na zywca z kawalkiem blony wewnetrznej policzka i dziasla, 6tyg meczylam sie z tzw.suchym zebodolem-rzeznia normalnie, najgorszemu wrogowi nie zycze! Schudlam 9kg przez ten czas, zoladek spieprzylam ketonalami, trafilam do dr.Nowickiego, oczyscil dziure po zebie, dal gabke kolagenowa na odbudowe tkanki, antybiotyk, zszyl mi wszystko ladniutko-na drugi dzien bylam jak skowronek! Przyjmuje prywatnie, troche kasuje np.za plombe na osemce ostatnio dalam 300zl ale jest porzadna, nie sciera sie. Jak nawet po podwojnym znieczuleniu mnie troszke bolalo przy borowaniu to wyjal wiertelko z "wiertarki" i recznie, palcami czyscil zeba z prochnicy. Polecam szczerze! Poczytaj opinie o nim.

Gość gość
Też lubię Prodenta Clinic w Katowicach. U doktora Hassana Steifa akurat nie byłam, ale słyszałam, że jest dobry i mega sympatyczny. Ja byłam u doktora Macieja Nowińskiego i wstawiałam implanty zębowe. Profesjonalista w każdym calu.

Gość gość
Prodenta Clinic ma też odział w gliwicach ?

Umów się na wizytę do mojego dentysty. Kompleksowa i profesjonalna obsługa w korzystnych cenach oraz krótki czas oczekiwania. Ponadto szeroka oferta sprawdź sam: http://b-med.com.pl

Gość gość
Ja polecam gabinet dentystyczny w Tarnowskich Górach. Chodzę tam od paru lat i chociaż wiem, że z Katowic jest tam kawałek to i tak myślę, że warto dojechać. Pełny profesjonalizm i co najważniejsze nie boli ;) Jakby ktoś był zainteresowany to podsyłam link: http://www.blueklinik.pl/gabinet-tarnowskie-gory/

Gość gość
Mam swój sprawdzony gabinet Boa Dent przy Sowińskiego, znasz? Zawsze panuje tam przyjazna i rodzinna atmosfera, a w dzisiejszych czasach to rzadkość być klientem nietraktowanym jak powietrze.

Gość gość
Dobre mam doświadczenia z Nowadent i doktorem Nowińskim. Implant wszczepiony, przyjął się, ząb jest już w całości odbudowany. Nie mam zastrzeżeń. Od razu wiedziałem jakie to będą mniej więcej koszty także obyło się bez jakiś niespodzianek pod tym kątem. Telefon do gabinetu jest na www.nowadent.pl Tutaj też można sobie więcej o implantach poczytać. Oni instalują Keystony które są z dożywotnią gwarancją.

Gość gość
Ja jestem z Gliwic. Szukałem odpowiedniego gabinetu, który dobrze wstawia implanty i została mi polecona pani dentystka z http://www.hercka.pl Miałem znieczulenie miejscowe komputerowe i przyznam, że to dużo lepsza opcja niż zastrzyk. Rzeczywiście nie było takiego nieprzyjemnego uczucia jaki pojawia się po zastrzyku. Ponadto pani doktor to bardzo sympatyczna osoba.

Gość AniaKlisz
Polecam stomatologa Sylwia Kocela-Kozłowska, porównując ceny to opłaca się przyjechać z Katowic. Jednak nie chodzi tu tylko i wyłącznie o pieniądze ale głównie o profesjonalne podejście. Ja dojeżdżam z Chorzowa i nie jest to problem. Zresztą sprawdźcie sami www.moderno-stomatologia.pl Polecam

Gość reality33
Hm.. No musiałabyś pojechać trochę dalej bo do Puław do AWO-DENT. Profesjonalizm w każdym calu, i będę tam wracać jak zajdzie taka potrzeba. Innego stomatologa nie wybiorę. Polecam

Gość beata_
Dentalcare w Tychach :) naprawdę godne polecenia miejsce, ja leczę się u dr Pniok ale inni specjaliści też są super

Gość dirkol
W Częstochowie w https://medyk-centrum.pl/ mają bardzo dobrych stomatologów. Wiem to stąd, bo mój kuzyn tam jeździł robić zęby, a uwierzcie całe życie nie dbał i były w opłakanym stanie... dzisiaj wygląda o niebo lepiej a wszystko zawdzięcza im także sprawdźcie sobie na stronie są namiary dokładne :)

Gość gość
W Zawierciu przyjmuj***ardzo profesjonalny lekarz w gabinecie http://dentystazawiercie.pl/ . Jakiś czas temu miałem tam wykonywany zabieg z zakresu wybielania zębów i stomatologii zachowawczej. Wszystko odbyło się bezstresowo a co najważniejsze mogę w końcu pochwalić się przeslicznym uśmiechem. Jestem bardzo zadowolony z efektu.