Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenka88

Problemy intymne.

Polecane posty

Gość elenka88

23.02.2016 miałam cc po 8tyg dostałam @była obfita i trwała około 8dni. Po dwóch tyg od @ dostałam plamienia... Pojechałam do gin zbadał mnie i stwierdził tylozgiecie macicy. Zrobił usg i powiedział że miałam cykl bez owulacyjny i stąd krwawienie. Przepisał mi na 7dni czopki do o******cze krem żeby zapobiec infekcji i tabletki na wchłonięcie się płynu który był Widoczny na usg... A ja się martwię bo tak to jeszcze nigdy nie miałam... Miałam regularne Miesiączki trwały po 6dni... A teraz od cc nie mogę dojść do ładu ze sobą... Ile to będzie jeszcze trwać...

Gość gość
żeby stwierdzić cykl bezowulacyjny to chyba trzeba doczekać do końca cyklu bo owulacja mogła się przesunąć na inny termin. Hormony mogą ci się jeszcze regulować po ciąży. Może to trwać długo i to jest indywidualne dla kazdej kobiety ile będzie to trwało. A jeśli np karmisz piersią to może potrwać jeszcze dłużej, bo przy tym zwykle cykle moga byc bezowulacyjne albo wogóle może nie być miesiączki. 8 tyg to dosyć wcześnie żeby oczekiwać że wszystko będzie działać jak w zegarku.