Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wstydzicie sie za swoich partnerow?

Polecane posty

Gość gość

Z jakiego powodu?

Gość lukrecja 1988
Obecnie jestem sama ale mój były chłopak był nie do zniesienia. Najbardziej wstydziłam się jego sknerstwa. Dodam, że zarabiał ok 3000 tys. i mieszka z rodzicami w domu na wsi. Na wszystko mu było szkoda i jego koledzy się naśmiewali np jak raz pojechał po wódkę 1,5 km dalej bo była tańsza o UWAGA 20gr.

Gość gość
ja sie wstydze tego ze moj chlopak ma 23 lata i zamiast wziac sie za prace to pije piwo i popala trawke z kolegami po klatkach

Gość gość
Moj co drugie slowo mowil kur.., nie umial powiedziec zdania bez przeklenstwa

hehe, to z ta wodka dobre :) a co do tematu, to ja sie nie wstydze za mojego partnera zyciowego, aczkolwiek moja siostra nieraz mi opowiada o historiach ze swojego zycia, to sie po prostu wlos jezy na glowie ... jej maz to tez straszny sknerus. Na poczatku miesiaca zazwyczaj robi liste wszytkich potrzebnych rzeczy no i sam kupuje. Ma wszystko dokladnie wyliczone i bardzo mu sie nie podoba, jak ktos cos kupi po zawyzonej cenie. Poza tym jest czasami dosc taki "wiesniacki". Ma takie dziwne slownictwo i czasami nawet jak do nas przyjdzie na swieta to konczy slowa na o, na przyklad ido itd troche to kiepska sprawa

Gość gość
hahah masakra az tylu sknerusow.. :/ smutne to

Gość takitammój
Często przegnie z alkoholem, potrafi gdzieś się wyjebać na środku ulicy, czy za przeproszeniem obrzygać, wrócić jakiś obdarty do domu. Do tego namawia ludzi do picia. Nie zna umiaru, pije do zgonu, krzyczeć na niego trzeba, żeby już poszedł do domu bo wystarczy. Strasznie rozrzuca pieniądze sponsorując kogoś. Na co dzień jest zadbany i nie widać co z niego wychodzi po alkoholu.

Gość gość
To widac faceta trzeba upic zeby poznac jego prawdziwa nature

Gość gość
Moj pluje na chodnik :/

Gość gość
ale sama slina czy charchami?

Gość gość
Musiałabym być idiotką aby związać się z kimś kogo musiałbym się wstydzić, to by świadczyło o mojej desperacji że wzięłam sobie byle kogo.

Gość gość
moj robi mi zryte kawały. np. wydłubie gila z nosa połozy na moim telefonie i do mnie zadzowni.... krzyczac ze dzwonia z roboty. ostatnio zjadł loda na patyku połozył na niego wielkiego gila i mowi do mnie ty patrz chyba wygrałem nastepnego loda ...i daje mi ten patyk . ja chce przeczytac odwracam a tam wielki zielony smark. potrafi przed snem powiedziec ze ma mi cos waznego do powiedzenia ze to tajemnica i ze powie mi pod kołderka :) chowam sie pod kołdre a tam czeka na mnie jego smierdzacy bąk. ... .

Gość gość
19:18 to jestes piss.da ze jestes z takim chamem i prostakiem

Gość gość
moja siostra ma takiego skapego meża że szok. potrafi w sieciowie na spozywce robiac tygodniowe zakupy spedzic uwaga 6 godzin. sa to zakupy dla dwóch osób. czytanie zawartosci produktu , porównywanie ceny ilosci wagi pojemnosci do ceny. mowie wam szok. jak kupowali odkurzacz za 200 pln to zrobił tabelke z 6 propozycjami spisywał wydajnosc pobór pradu moc itd. ... . szajbus. pice z kartonu gosc wyciska rozumiecie. sister na kazdym kroku słyszy ze on ja utrzymuje ze ona jest darmozjadem. siostra urodziła dizecko niedawno dostaje 500 plus, i macierzyński. momo to nie widzi ani grosza. maz chyba przed nia chowa. bo jak raz mowie wpadnij do nas to mowi ze nie ma za co kupic biletu w kiosku 2.80pln !! ze maz chowa kase albo nie wiem z soba nosi. bo wiary nie daje ze nie ma przy sobie żywej gotwki w razie czego.

Gość gość
Ja wstydziłam się kiedys za chłopaka z którym się spotykałam, że jest takim skąpcem- wyliczał, każdemu każdą złotówkę i zwyczajnie brzydł mi w oczach, każdego dnia, aż wreszcie nie moge na niego patrzeć.

Gość gość
z tymi gilami to mam nadzieje żart? :O:O :D:D obrzydliwe a nie zabawne..

Gość gość
Moj jest wspanialym czlowiekiem dla mnie, ale siedzi w wiezieniu i tego sie wstydzę przed ludźmi.

Gość gość
o kurde a na jak długo?? coś strasznego zrobił?

Gość gość
Ja sie wstydze bo moj specjalnie na pasach idzie wolniej zeby wkurzyc kierowcow, ci go pzrepuszczaja a ten wolno idzie bo tak jest hehe, zabawnie -_-

Gość gość
Moj zawsze borute w kolejce sklepowej musial zrobic typu "niech sie pani nie pcha" i zawsze cos musial powiedziec ZAWSZE

Gość gość
ja sie wstydzilam mojego ex bo chodzil z otwartą gębą i wygladal jak jakis uposledzony...

Gość gość
gość dziś albo " PAN TU NIE STAŁ" hahahah

Gość gość
Moja ex miała tak brudny kibel tzn muszę klozetową w mieszkaniu, że kiedy byłem kilka godzin u niej sam musiałem ją umyć. Nawet nie zauważyła że jest czysty. Sama natomiast nakładała na siebie kilogramy kremów i innych kosmetyków. To połączenie mogło zemdlić.

Gość gość
Niezłe są te wypowiedzi (niektóre) :)

Gość gość
Moja eks się upijała w towarzystwie i plotła straszne głupoty. Potrafiła po tym usnąć, praktycznie tak jak stała. Wszyscy wokoło na rauszu, ale relatywnie trzeźwi. Dwukrotnie mnie wyzwała na bani, co zresztą w końcu zakończyło związek. A do patologii nam zdecydowanie daleko. Potrafiła na ślub koleżanki założyć wymiętą sukienkę z plamami. Innym razem płaszcz z dziurą na plecach. Uwalony w jakiejś sierści. Kasy mieliśmy jak lodu, ale chodziła czasem jak ósme dziecko stróża.

Gość gość
o sk***esyn! najbardziej brechtam z tych lasek co makijaz zrobiony, wyprofilowana twarz, tapety na ryju kilogram a o porzadek nie umieja zadbac i syf w mieszkaniu jak cholera

Gość gość
Wstydze sie. Moj maz nie umie sie wypowiedziec i nie umie sie ubrac. Choc mu mowie zaloz to i wygladaj na czlowiek on i tak postawi na swoim

Gość gość
piszcie piszcie :) chetnie poczytam :D dobry temat :) ja mysle, ze kazdy z nas odwalil kiedykolwiek cos, za co ktos inny moglby sie (za nas/przez nas) wstydzic ;) wiec bez spiny :) ale posmiejmy sie :D

Gość gość
Umieram ze smiechu. Chce jeszcze!

Gość gość
Moj zaczepia notorycznie ludzi na ulicy i im sie skarzy na mnie " ona sie ze mnie smieje" albo "ona mnie wyzywa" :/