Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza 88

czy kupic mieszkanie

Polecane posty

Gość luiza 88

Mieszkanie kosztuje 80 tys jest to kawalerka mała ale wygodna 25m. Mam 30 tys musiałabym wziąc 50 tys kredytu. W domu ciasno mieszkam z rodzicami i siostrą w dwupokojowym mieszkaniu w bloku. Mam 28 lat jestem, singielką no ale przecież mieszkanie zawsze się przyda? Warto? Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Moim zdaniem kupno mieszkania zawsze się opłaca. Przecież to nie jest kredyt 100 czy 200 tys. tylko góra 50 tys.

Gość gość
W jakim stanie jest mieszkanie? Musiałabyś przeprowadzić duzy remont? Jesteś w stanie spłacać kredyt i utrzymać się?

Gość luiza 88
Mam stałą pracę koszty utrzymania nie są duże i mały czynsz spokojnie byłoby mnie stac. Remont nie jest konieczny najwyżej pomalowanie ścian.

Gość gość
Więc kupuj.

Gość gość
jak cie stac na kredyt to jasne ze kupuj.. 50 tys to nie tak duzo splacisz i bedziesz na swoim

Gość gość
Uważam, że kupno kawalerki jest pomysłem bezsensownym, ponieważ mieszkać masz gdzie, przynajmniej teraz. Mieszkanie kupujesz aby mieć później, jak np. założysz rodzinę. Lepiej zainwestować w mieszkanie 2-3 pokojowe, a nie kawalerkę.

Gość gość
jak cie stac to kupuj, zawsze mozesz wynajac i kredyt sam bedzie sie splacal ;)

Gość gość
Dziewczyno kupuj, jeśli masz szanse to bierz, nie siedź na kupie z rodziną. Daj sobie szansę. Trzymam kciuki :)

Gość timka3
Kupiliśmy mieszkanie do remontu- te nowe wydały nam się zbyt drogie. Obecnie remontujemy mieszkanie. Wynajęliśmy ekipę, my jedynie zajmujemy się zakupem materiałów. Część zamówiliśmy już na https://www.zamac.pl/, po resztę wybierzemy się z szefem ekipy.

Gość gość
Jestem tego samego zdania co Ty. Również uważam, że kupno mieszkania zawsze się opłaca. :) Ja zakupiłam swoje dzięki http://www.mpddeweloper.pl/ , bardzo pomogli mi z kredytem i innymi formalnościami.

Gość gość
Swoje to zawsze swoje jak to sie mowi.... Ja kupiłam mieszkanie dwa lata temu i jestem szczęsliwa. 6MC temu na naszym osiedlu zdarzały się czeste włamania do mieszkań . Postanowiłam je ubezpieczyc w http://hrj-ubezpieczenia.pl/ ...teraz jestem spokojna.

Gość gość
Kiedy kupujemy dom warto pomyslećo dobrej umowie . Ja taką znalazłam na tej stronce www.procedurawfirmie.pl