Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawikow trzeba tepic jak karaluchy bo to zakaly

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
Prawda. Znam super sposob zeby zmienic prawika w prawdziwego mezczyzne.

Gość prawik29
jaki to sposób? tylko błagam nie mów by iść na dziffki :O

Gość gość
To tez dziala, ale w inny sposob. Zmienia prawiczka w brudna szmate :)

Gość gość
No to mów jaki masz sposób

Gość gość
daj mu doopy i nie będzie prawikiem, zrób dobry uczynek

Gość gość
zgadzam się z autorka to zakaly

Gość prawik29
nadal nie wiem co to za sposób

Gość gość
Oczywiscie,ze to zakaly.A jak ktos napisze,ze sa sfrustrowani,bo zadna im nie chce dac zamoczyc,co jest oczywiste,to od razu sypia sie wyzwiska.

Gość gość
No to same to czynicie, że są prawikami. Hipokrytki jedne. Jak ktoś jest prawikiem, to niech zostanie nim najlepiej do śmierci nie ? Hahaha. Głupie idiotki. Same odrzucacie facetów, a potem ich niszczycie, że są prawikami bo nie mają seksu.

Gość gość
"A jak ktos napisze,ze sa sfrustrowani,bo zadna im nie chce dac zamoczyc,co jest oczywiste,to od razu sypia sie wyzwiska. " x a co się ma "sypać" od sfrustrowanych którym żadna nie chce dać zamoczyć? komplementy?

Gość gość
używane puszczalskie flądry to zakały ludzkości

Gość gość
Aha.Na nas najlepiej zwalic wine,bo cos z wami "nie tak"i zadna was nie chce ?Zacznijcie dbac o siebie,myjcie sie,pracujcie nad soba,to moze kobiety nie beda was omijac szerokim lukiem..a nie pretensje do innych...

Gość gość
Nie mozemy ich rozoeawiczyc, bo musimy byc dziewicami I sie szanowac. Musimy wiec ich tepic.

Gość gość
gość dziś "A jak ktos napisze,ze sa sfrustrowani,bo zadna im nie chce dac zamoczyc,co jest oczywiste,to od razu sypia sie wyzwiska. " x a co się ma "sypać" od sfrustrowanych którym żadna nie chce dać zamoczyć? komplementy? x A to powod,zeby zaraz od k***w wyzywac tak ?Nie dziwie sie,ze kobiety nie chca takich prostakow.

Gość gość
typowa frustracja puszczalskich lafirynd :)

Gość gość
bo cos z wami "nie tak"i zadna was nie chce xxx Za ten tekst to bym ci tak przywalił w ten głupi babski łeb, że byś podłogę całowała twarzą do ziemi. Z nami jest coś nie tak, typowa kobieca prymitywna śpiewka. Jeszcze bardziej obniżyć samoocenę, że coś jest nie tak z nami. Może chorzy jesteśmy psychicznie, albo śmierdzimy, że nas żadna nie chce ? Jak myślisz głupia lafiryndo ?

Gość gość
"A to powod,zeby zaraz od k***w wyzywac tak ?Nie dziwie sie,ze kobiety nie chca takich prostakow. " x no frustracja jest bardzo dobrym powodem żeby zwyzywać kogoś kto jeszcze z frustrata szydzi. bo prawdą jest też że trzeba być jednak szmatą wyjątkową żeby się jeszcze pastwić nad kimś takim. skoro się "nie dziwisz że kobiety takich nie chcą" to się nie dziw też że tacy sfrustrowani bluzgają na panny które jeszcze "kopią leżącego". a co do "prostaków" to wprawdzie jako prawik w tych sprawach nie mam osobistych doświadczeń ale nie wydaje mi się żeby bycie prostakiem decydowało o byciu prawikiem. znam wielu prostaków ktorzy sobie z laskami świetnie radzą i prawikami nie są.

Gość gość
a frustracja prawicza bywa jednak spora. ja się próbuje izolować od otoczenia i w ten sposób z tym walczyć ale nie zawsze się da.

Gość gość
gość dziś typowa frustracja puszczalskich lafirynd usmiech.gif x Nie jestem sfrustrowana,bo nie mam ku temu powodu i jestem dziewica,wiec pudlo :)

Gość gość
chyba trochę jesteś skoro próbujesz poprawic sobie samopoczucie czepiając się prawików na forum kafe.

Gość gość
Za ten tekst to bym ci tak przywalił w ten głupi babski łeb, że byś podłogę całowała twarzą do ziemi. Z nami jest coś nie tak, typowa kobieca prymitywna śpiewka. Jeszcze bardziej obniżyć samoocenę, że coś jest nie tak z nami. Może chorzy jesteśmy psychicznie, albo śmierdzimy, że nas żadna nie chce ? Jak myślisz głupia lafiryndo ? x A skad mam wiedziec skoro ciebie nie znam? :)Najwygodniej jest jednak doszukiwac sie winy w kobietach,bo to z nimi cos nie tak,zamiast w sobie.Swoja droga jak mysle o takim prawiczku,co siedzi w domu i uzala sie calymi dniami nad soba,zamiast cos zmienic w swoim zyciu,to nie dziwie sie,ze nikogo nie ma.

Gość gość
nie trzymacie dziewictwa to jesteście puszczalskimi zdzirami

Gość gość
Ja byłem w kilku związkach i co dalej jestem prawiczkiem można? a można szanować ciało tylko wam się nie chce

Gość gość
up

Ja wychodzę z domu na rower, nie siedzę na kafe i nie poznałem jeszcze dzięki temu dziewczyny. To jest jakaś inicjatywa ewidentnie, pierwszy krok. I mnie olewały jak próbowałem podrywać w 2013 roku. No czy to jest normalne zachowanie? To jest po prostu podłe z ich strony!@

Gość gość
gość 2016.05.16 chyba trochę jesteś skoro próbujesz poprawic sobie samopoczucie czepiając się prawików na forum kafe. x Nie probuje sobie poprawic samopoczucia,bo nie jest mi to potrzebne,nazywam tylko rzeczy po imieniu.

Gość gość
Szef ss-manów był prawiczkiem do 28 roku życia i nie miał dziewczyny. Spójrz, jaki ten późny prawik miał potem władze nad życiem i śmiercią kobiet, które go pewnie odrzucały w młodości. Nie jedna z jego rozkazów poszła do piachu razem z dziećmi.

Gość gość
Chodziło mi o Himlera oczywiście.

Gość gość
Za ten tekst to bym ci tak przywalił w ten głupi babski łeb, że byś podłogę całowała twarzą do ziemi. Z nami jest coś nie tak, typowa kobieca prymitywna śpiewka. Jeszcze bardziej obniżyć samoocenę, że coś jest nie tak z nami. Może chorzy jesteśmy psychicznie, albo śmierdzimy, że nas żadna nie chce ? Jak myślisz głupia lafiryndo ? x No widzisz,burzysz sie,bo ktos nazwal rzeczy po imieniu.Typowy frustrat.