Gość dansanos Napisano Maj 16, 2016 jak rzucić urok miłosny na dziewczynę którą kocham . Znacie jakies sposoby z biała magia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 A to,ze dzialasz wbrew jej woli to jest ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 ja slyszalem ze jesli udaci sie rzzucic urokna dana osobe to ona bedzie cie tak ochac ze zatruje ci zycie. Bedziesz zalowal ze ona cie kocha , zazdrosc o wszystko itd. To nie bedzie milosc tylko choroba na twoim punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 jestem na to gotowy i moge z nia spedzic cale zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 ja kiedys znalam prosty czar z swieca i nitka ktory sie sprawdzil ale nie pamietam zaklecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 to znacie te sposoby ja tez chetnie zaczaruje soja ukochana :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 Sredniowiecze zawitało na forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2016 Skontaktuj się z malaborą. On świetnie wykonuje rytuały miłosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roma8686 0 Napisano Wrzesień 28, 2016 Polecam napisac meila do anaxis54@gmail.com Oni doradza ci najlepiej W zesztym tygodniu pisalam do nich i krotko po meilu dostalam odpowiedz Czekam wciaz ale wierze ze warto Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2017 UROK MIŁOSNY ? padłam ze śmiechu hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 Chciałabym ostrzec przed fałszywym rytualistą nijakim Arturem, sam siebie reklamuje i pisze sobie pozytywne wpisy. Nie ma ani jednej prawdziwej osoby, u której wyszedł by tutaj urok. Bierze tylko pieniądze i nie wykonuje żadnych uroków jedynie sam siebie reklamuje. Posiada bloga urokmilosny blogspotcom - wystrzegajcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Ci rytualiści raczej Wam nie pomogą, same w sobie macie moc do odprawienia skutecznego rytuału. Mnie uświadomiła o tym wróżka Diana z wrozkadiana.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Dobrze "wróżko" Diano, spamujesz już od kilku dni. Komuś chcesz powiedzieć, że jesteś uczciwa? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 wszystkie wrużki służą demonom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 A może tak bez pomocy wróżki? http://www.rytualy-milosne.pl/2018/07/22/biala-magia-i-swieczki-na-powrot-ukochanej-osoby/ Ktoś może zna jakieś domowe sposoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=BFic_NgFcLk to sobie zobaczcie. To jest mądra kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cubalibre 0 Napisano Październik 19, 2021 Ja próbowałam rytuałów u wielu magów, u Zielonej Wróżki, u Marcin Tarot, w Ezo Centrum i u paru innych, ale dopiero jak trafiłam do pani Irmy Wiśniewski irmawisniewski@onet.eu uzyskałam efekt. Odzyskałam mężczyznę swojego życia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach