Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dodana

Test negatywny, co myślicie ?

Polecane posty

Jestem tu nowa ale mam nadzieję, że któraś z was mi pomoże. Współżyłam z narzeczonym w dni płodne cykle 32 dniowe @ spóźnia się drugi dzień tem 37.2 więc zrobiłam test z porannego moczu niestety negatywny... Sutki leciutko mnie bolą i pobolewa mnie podbrzusze . Co o tym myślicie ? Może któraś z was miała podobne doświadczenie? Z góry dziękuję :)

Gość gość
wypad puszczalsko zdziro nie trzymająca cnotę do ślubu

Może troszeczkę grzeczniej i kultury... Porażka jaki niski poziom intelektualny, zachowaj sobie te bezsensowne komentarze dla siebie dziecino.

Gość gość
Lepiej tu o nic nikogo nie pytaj, każdy Cię zlinczuje, nie ważne w jakiej kwestii, byleby tylko szpilę wbić :)

Gość gość
Seks wyłącznie po ślubie! precz z niedziewicami które uprawiają/uprawiały seks przed ślubem! Twój facet też pójdzie do piekła hahahaha

Faktycznie szkoda słów jakby nie było można normalnie odpowiedzieć, szkoda gadać.. :)

Gość gość
tyle lat chodziłaś do szkoły a zaczełaś uprawiać seks przed ślubem! wstyd pójdziesz za to do piekła!

Gość gość
Powtórz test jeszcze za jakieś dwa dni, a przede wszystkim nie stresuj sie, to tez moze mieć wpływ na pojawienie sie miesiączki. Jak nie przyjdzie to polecam zrobić betę :)

Gość gość
Dajecie dziewczynie spokój i zajmijcie sie swoim życiem zamiast trollowac