Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uważacie? Czy to źle?

Polecane posty

Gość gość

Witam;) ogólnie rzecz ujmując chciałabym się dowiedzieć czy to źle przyznać się przyjacielowi, że coś się do niego czuje? Sama tak zrobiłam i nie żałuję, pomimo odrzucenia, ale chciałabym zasięgnąć Waszej opinii na ten temat. Pozdrawiam;)

Gość gość
Ja bym się bał przyznać, to takie trudne. Panicznie boje się odrzucenia, dlatego nie mam żadnej dziewczyny :(

Gość gość
Brawo za odwagę :-)

Gość gość
Warto zaryzykować? Jak uważacie? :)

Gość gość
Ja powiedzialam i tez nic.... ale nie żałuję! Teraz juz minęło wiele czasu jestem mężatką a on tez ma żonę. Ale warto moim zdaniem bo zawsze jest szansa na miłość ;-) a jezeli nie jak w moim przypadku, to człowiek wie na czym stoi od razu :-)

Gość gość
Powiedziałam. Nie mamy kontaktu. Nie żałuję, choć często tęsknię...

Gość gość
Ja powiedziałam....i mam z nim stały kontakt...nawet niedługo idę z nim na wesele jego siostry...nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość gość
A ja TKWIĘ w friend- zone, swatamy sie nawzajem i szukamy sobie partnerów, choć podświadomie (tak mi sie wydaje) chcielibyśmy rozpocząć wspólnie razem jakąś relację. PROBLEM W TYM, że jeśli ja próbuję siędo niego zbliżyć, dając mu do zrozumienia, że chciałabym, żeby był kimś więcej, niz tylko przyjacielem- on się odsuwa,a jeśli on w żartobliwym tonie mówi o poderwaniu mnie, ślubie itp. nie wiem jak się zachować po tym jego "odrzuceniu" i jestem żartobliwie obojętna. I TAK TRWAJĄ WZAJEMNE PODCHODY, A CZAS NIEUBŁAGANIE UCIEKA. Co zrobilibyście na moim miejscu?

Gość gość
Według mnie warto zaryzykować;) a może akurat trafisz na miłość;)

Gość gość
Jeśli jesteś jego przyjaciółką a on nie ma dziewczyny powiedziała bym ;)

Podchody fajna sprawa, pozwalają delikatnie dojść do jakiegoś konsensusu, by w pewnym momencie stanąć nad przepaścią i ...albo skaczecie w nią razem, albo się rozchodzicie. Jak dla mnie osobiście nie potrzeba słów, ale ja uwielbiam dwuznaczności - nie koniecznie ktoś jest w stanie to na dłuższą metę wytrzymać-taką huśtawkę. Więc umiarkowanie polecam ;-)

Gość gość
U mnie przyjaciel po kilku latach powiedzial ze mnie kocha. Ja tez cos do niego czulam. Niestety to nie wypalilo i teraz nie mam przyjaciela a bardzo go kocham.