Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, miała tak któraś?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, szczególnie do kobiet, może któraś miała podobnie. Byłam z chłopakiem pół roku, w łóżku bawiliśmy się tylko oralnie i "ręcznie", nie było normalnego seksu... "rozdziewiczył" mnie w ten sposób, że przebił mi błonę dwoma palcami (później krwawiłam przez dwa dni, ale mniejsza o to), nasz związek mu się odwidział i mnie zostawił. Po jakimś czasie poznałam innego faceta, trochę starczego. Jesteśmy ze sobą i w końcu chcielibyśmy zacząć współżyć, on wie jak to ze mną było, ale moje pytanie brzmi: czy mimo tego, że najprawdopodobniej mam przebitą błonę podczas prawdziwego pierwszego razu może mnie boleć? Albo może mieć problem z wejściem we mnie? Wiem, że każdy jest inny, ale będę wdzięczna za każdą odpowiedź ;)

Gość gość
Raczej nie. Jeśli nie masz już błony, to nic nie powinno boleć.

Gość gość
Przebita błona nie daje uczucia komfortu podczas zblizenia. Najgorsze jest wejście i pierwsze pchnięcie, potem zaczynasz się przyzwyczajać no i nie jest to powiedziane, że będzie bolało ... odczuwa się wtedy dyskomfort-to pewne, ale ból niekoniecznie. Z tego co wiem kobiety gdy mają obawy w obecnosc***artnera to próbują z wibratorem

Gość gość
Dyskomfort myślę, że jakoś zniosę, mam tylko nadzieję, że on bez problemu we mnie wejdzie...

Gość gość
boze ludzie czy wasza edukacja konczy sie na 3 klasach podstawowych ... bólu nie sprawia przebicie błony tylko ciasna cipka i nic wiecej. bedize bolec bo palcami raczej twój były jej nie rozchustał. albo podczas pierwszej penetracji bedziesz mega podniecona i beidze mega poslizg co nieco zniweluje ból albo kup lubrykant bo syt. stresowa moze przyblokowac rozluznienie i podniecenie .

Gość gość
No owszem, to że pewnie jestem ciasna to rozumiem, ale jednak przebicie błony ma coś do rzeczy

Gość gość
jeśli on jest ''starczy'' to może nie boleć...;) kobieta ostatecznie traci błonę dziewiczą w momencie porodu...

Gość gość
Bedzie bolec bo masz ciasna. Penis jest grubszy niz dwa palce. ALe tylko na poczatku.

Gość gość
Wrzuć zdjęcie Może cie tylko naderwał

Gość gość
Boli wszystko, nie tylko przerywanie tkanek błony ale też rozpychanie, potworne rozpychanie. Aż trudno wtedy uwierzyć że to naprawdę zostało stworzone dla tego.

Gość gość
19:45 boze co za debil

Gość gość
20:37 bo byłaś spięta i sucha

Gość gość
sama błona (tzn przebicie) najmniej boli, najbardziej boli rozciąganie nieprzyzwyczajonej pochwy.

Mój pierwszy raz był bardzo przyjemny. Trzeba być podnieconą i chcieć tego po prostu. Nie do końca rozumiem, czego można się bać. Rozumiem, że można się ekscytować i czuć może zaniepokojenie, ale jak masz ochotę sprawdzić czym jest seks i jesteś z kimś komu ufasz, to rozluźnij się i do dzieła.

To jest nic do bólu porodowego nie ma co się stresować szybko o tym zapomnisz i będziesz chciała jeszcze

Gość gość
Muszeńko zasponsoruję Ci rekonstrukcję błony i jeszcze raz Cię rozdziewiczę...., tak pięknie opisujesz...;)

Gość gość
lubię gdy kobieta jęczy... ;)

Gość gość
Hmm... czyli pewnie bez bólu się nie obejdzie, bo nawet te "dwa palce" to było dla mnie sporo, ale właśnie z drugiej strony bardzo tego chcesz i jakoś ten ból zniosę ;) jedyne czego najbardziej się boję to, że mogę nie dać pełnej satysfakcji mojemu facetowi. Wiadomo - powtarza żebym była spokojna, bo mie o niego chodzi, ale mimo wszystko now chcę go zniechęcać (mimo, że ma doświadczenie to nigdy nie był z tak słabo obytą kobietą jak ja) :/

Gość gość
W jakim bylas wieku Muszka?

Gość gość
Wyruchał przebil błone i spierdolił bo zobaczył krew . Ja bym ruchał w buzie

Gość gość
Wiedział, że jestem dziewicą, a jak to pięknie nazwałeś wyroochał mnie tylko ręką, więc słabo korzystał. Co to facet nigdy krwi nie widział? Serio niektórzy to zachowują się jak dzieci... Przecież krew nie tryska po ścianach, bez przesady

Gość gość
gość dziś No nie tryska ale on liczył na soki :D Ile on w ogole miał lat. Ja np już jestem w takim wieku że krew lecąca z c**y by mnie nie przeraziła . A wy byscie sie dymały z nami jak b nam z napleta leciała krew ? co wy na to, to troche przeraża ale trzeba przygotowywać do tego ze moze leciec krew

Gość gość
moze ciebie przeraza jak krwi sie bojisz

Gość gość
On miał 23 lata, a poza tym jego pierwsza dziewczyna też była dziewicą, więc raczej nie o krew chodzi. Poza tym zawsze byłam mokra, może aż za bardzo, więc miał to na co liczy prawie każdy facet. Wiesz co, gdyby faceci byli tak zbudowani, że przy pierwszym razie byłaby krew to nie robiłoby to na mnie żadnego wrażenia, dałoby się to przeżyć...

Gość gość
Tak dokladnie to jak bylo piewszy raz to nie pamietam bo bylam troszeczke po alkocholu a stalo sie to umnie jak rodzicow nie bylo i to mnie zgobilo bo pewna bylam ze nikt nie wejdzie dotego jeszczemu obciaglam bo w tym juz doswiadczenie mialam tylko spermy nie polykalam

Gość gość
A bolało Cię czy nie pamiętasz?

Gość gość
W sklepach internetowych jest duży wybór lubrykantów i żeli do nawilżenia miejsc intymnych. Możesz wybrać taki, który pomoże na twój problem, a dodatkowo będzie stymulował miejsca intymnie i zapewni Ci większą satysfakcję podczas stosunku i nie będziesz się musiała martwić o ból. Takie znaleźć możesz na wstydliwie.pl. Ja korzystam z nich i muszę Ci powiedzieć, że teraz wrażenia są o niebo lepsze, bez porównania ;)