Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spozniony okres ciąza czy nie ? POMOCY

Polecane posty

Gość gość

hej witajcie mam pytanie, mianowicie kochałam sie z chłopakiem jakos 15go kwietnia moze ciut pozniej (dni niepłodne, pare dni przed okresem), wziełam tabletke Escapelle, okres przyszeł w terminie nie było komplikacji, potem kochałam się jkos na drugi dzien po moim okresie, mielismy gumkę, ja rowniez globulke Patentex, gumka nie pękła z tego co sprawdzalismy, ale dzis mija drugi dzien jak miałam dostac okrsu a okesu nie ma.... mimo iz mam symptomy okresu - bolące piersi, tradzik przed okresem tak zawsze miewam, bole brzucha, czy to posrodku, czy to jajniki z boku. troche sie denerwuje. Moge byc w ciązy? :( pomocy

Gość gość
Po tej tabletce okres może się spozniac Nie panikuj

Gość gość
Nie ma żadnej ciąży, nic się nie bój! Zabezpieczyliście się porządnie więc jesteście prawie bez szans że doszło do zapłodnienia. Pamiętaj jak trudno normalnie parom zajść w ciąże, a co dopiero przy takich środkach ;). Uprawiaj seks często i dużo bo nie każdy ma taki luksus :)

Gość gość
Wcale nie tak trudno zajsc My spróbowałem raz i bach jestem w 11 tygodniu Ale autorka na bank nie jest w ciąży

Gość gość
Spróbowałam oczywiście; )