Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9857364067ghbf

Piasek w pochwie. POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość 9857364067ghbf

Witajcie. Uprawiałam wczoraj seks na cmentarzu, ale n ie robiliśmy tego na nagrobku, tylko w pobliżu. Niestety podczas solidnego łupanka naleciał mi ten piasek do pochwy i nie wiem,czy teraz nie będę miała jakiejś choroby - wiadomo, ten piasek jest jednak skażony... Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Troszkę się martwię.

Gość Puma2935
zawsze zastanawiało mnie to co kobiety robią w takich przypadkach jeśli jakieś drobiny tam sie dostana... czy solidny strumień wody mógłby wypłukać kobiece wnętrze?

To nic poważnego ... co najwyżej zamienisz się w zombie. Przy odrobinie szczęścia może nawet załapiesz się na jakąś rolę w najnowszym ,,Resident Evil''.

Gość 9857364067ghbf
PROSZĘ O PILNĄ POMOC!!!!!!!!!!!!! to nie są żarty. Nie chcę iść do ginekologa, nigdy nie byłam. Chłopak namówił mnie na seks na cmentarzu,bo on wierzy w okultyzm i powiedział, że w ten sposób będzie seks lepszy dużo, bo energia tych wszystkich martwych ludzi przejdzie na nas. To był mój drugi raz, a teraz się martwię. On chciał to zrobić na nagrobku, ale ja nie umiałam, bo się bałam, że jakiś duch wyjdzie, czy coś takiego...I tak bardzo się bałam,bo czułam, jakby to było jakies niepowołane....

Gość Tatiana B
Twoj chlopak jest porabany, nigdy nie powinnaś sie na to godzić! Czy rodzice was nie nauczyli szacunku dla zmarłych?! jak najszybciej powinnaś w takiej sytuacji udać się do ginekologa! W takich sprawach nie ma żartów...

Gość gość
i co mu powiem??? ze kochalam sie z chlopakiem na cmentarzu?!?! Chyba bym sie spalila ze wstydu, albo by mnie jeszcze podal na policje.........boje sie :( naprawde nikt z was nigdy nie uprawial seksu na cmentarzu?

Gość Chappi
a wypiedol mu

Gość gość
Seks na cmentarzu ??? już nie było gdzie ??t tak czy inaczej będziesz musiała iść do lekarza , myślę że ten cmentarz zemści się na tobie.

Gość gość
Wy się dajecie nabierać a to prowo.