Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z facetami? Mam spać z komórką?

Polecane posty

Gość gość

Fajny facet, jakieś randki, spotkania itp. Dzwonimy, sms-ujemy, planujemy kolejne spotkanie. Wczoraj rano normalnie rozmawialiśmy planując kolejne spotkanie. W nocy po 22 wysłal mi sms - dobranoc, pozdrawiam :). Ale ja odpisałam rano, bo zwyczajnie nie słyszałam... o 20 biegałam a potem padłam i usnęłam jak dziecko. Odpisałam nie odpisał, zadzwoniłam po południu - nie odbiera? O co chodzi... już raz koleś się przestał do mnie odzywać, bo padł mi telefon i nie mógł się przed 2 godziny do mnie dodzwonić... :( Po tych dwóch godzinach ja próbowałam raz zadzwonić, ale nie odebrał. Odezwał się potem po pół roku jak gdyby nic...

Gość gość
hahaha wiesz, wolalabym spać z komórką:-) niż z takim facetem

Gość gość
jesteś beznadziejna i robisz problemy więc potem tak masz

Gość gość
Dlaczego jestem beznadziejna? Bo nie usłyszałam sms-a, telefon nie był wyciszony.

Gość gość
Ja mogę z Tobą spać i biegać :)

Gość gość
Nie dziwi mnie ze facet prysnął hahah Dziewczyno ojdziewczyno nie robi się czegoś takiego, jeśli piszesz do faceta a ten nie odpisuje to olewasz. To jest jego ******* ty jak idiotka zaczełas się tłumaczyć dlaczego tak pozno odpisałaś:-D hahaha wyluzuj trochę, daj czas czasowi na początku, nie rpzyspieszaj, nie tłumacz się to wtedy powinien się toba zainteressowac jakiś facet. na początku ma być bez ciśniania.

Gość gość
poza tym ja nigdy na początku nie dzwonię do faceta, nigdy! powiedzmy do poki nie staniemy się oficjalnie parą, tak powiedzmy po dwóch miesiącach spotykania dopiero sama wychodzę z inicjatywą, na początku daje pole popisu facetowi. Oczywiście czasem skrobnę jakiś sms pierwsza ale to też rzadko. Za bardzo chciałaś i spieprzyłaś.

Gość gość
No i takie durne lale jak ta wyżej to fajni faceci olewają, bo nikt nie chce być z głupią księżniczką, niech szuka sobie frajera.

Gość gość
obrazac sie bo ktos poszedl spac i nie odpisal z tego powodu?! A coz to,pogotowie ratunkowe? A moze cos sie stalo a nie od razu foch faceta? Zastanow sie,bo mowisz,ze to nie pierwszy raz. I ktos tu mowi o ksiezniczkach niby,ja tu widze udzielnego księcia,ktory musi miec juz,natychmiast haha.

Gość gość
Spróbowałby któryś facet tak nie odpisać, już by były "rady" kretynek, żeby go rzuciła, bo mu nie zależy. Himalaje hipokryzji bab i tyle.

Gość gość
Nie rozumiem po co do niego działaś z wytłumaczeniami, to sam początek nie musisz się z niczego tłumaczyć. Mogłaś odpuścić, mogłaś poczekać na jego ruch.

Gość gość
Wiecznie czekające kretynki, bierne i mierne królewny z drewna.

Gość gość
Chuj z Jego ruchem. Sama tez wykaz inicjatywę ale radze Odbij od takich nafukanych cwokow, co obrażają sie o byle gowno.