Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy tez tak macie że jak tylko dowiecie się że

Polecane posty

Gość gość

facet ma dziewczyne, jest zaręczony albo zonaty to tracicie całkowicie pociąg seksualny do niego i jedyne co to możecie go traktować jak znajomego a każdy podtekst seksualny lub wykroczenie po za granice 'znajomy kolega/koleżanka" traktujecie z obrzydzeniem (tak jak by wam to ojciec albo dziecko proponowało ?). Bo ja tak mam juz od kilku lat.

Gość gość
wyszo0 fajfusie szydlo z worka. tak tez tak mam. jego cialo ma byc moje w 100proc. i tylko moje. w przeciwnym razie szkoda mi zachodu.

Gość gość
zazwyczaj wtedy ostudzam znajomośc albo nawet całkowicie urywam. Jest to dla mnie obrzydlistwo. Kiedys tak nie miałam ale od dłuższego czasu jakies kilka lat i tak mam. Nawet straciłam ochotę uprawiać seksu z mężem po tym jak zobaczyłam go jak się wdzięczy do koleżanki (dlatego między innymi jestem po rowodzie).Ja jestem teraz z tego dumna bo kiedys robiłam zupełnie inaczej i wcale nie było mi jakoś super fajnie (wręcz przeciwnie), Teraz w moim mózgu uwarunkowało się (lekcja z popelnionych błędów) że zaręczony/żonaty/co ma dziewczyne = całkowicie pozbawiona seksapilu ameba a podteksty seksualne = obrzydzenie/ostudzenie relacji/ zerwanie znajomości

Gość gośćon33
Ja z kolei jak widzę wolną kobietę po 30 to się zatanawiam czy już jej macica wyschła czy jest kryptolesbą ....

Gość gość
tak więc wszędzie plaga kolegów :) :D

Gość gość
mnie obrzydzaja wrecz mlodzi mezczyzni z dzieckiem jak ida. oni sie gapia na mnie a ja z obrzydzeniem patrze na nich

Gość gość
no, powinni na dziecku sie sfokusowac. albo jak sie slinia do innych matek/opiekunek do dzieci

Gość możesz być moim kolegą
gośćon33 dziś no to mnie w takim razie już napewno nie polubisz :D

Gość gość
gość dziś mi to akurat obojętne. Umiem zaakceptowac to ze np. sie komuś nie podobam albo że woli dziewice :D Ja z odzuceniem doskonale sobię teraz daję rade (nie to co kiedyś0 Teraz to już dla mnie na pożadku dziennym i nawet się tym zbytnio nie przejmuję. nie podobam sie ok rozumiem. Mi też się wielu facetow nie podoba. //umiem to zrozumiec i zaakceptować (zamiast zmuszac i niewiadomo co wyczyniac) :)

Gość gość
super podejscie :)