Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wspólna noc

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się nieregularnie od dwóch lat, ale nie jesteśmy w związku. Sam seks. Z różnych przyczyn do tej pory wcześniej nie było nam dane spędzić ze sobą wspólnej nocy. Jedynie przelotne chwile razem. W weekend będzie nasza pierwsza wspólna noc. Co zrobić na kolację? Co na śniadanie? Mam 30 lat a panikuję jak nastolatka :/ Niby skoro się bzykamy to nie mamy przed sobą żadnych oporów, no ale wiecie. To w niedzielę pierwszy raz otworzę oczy i obok będzie on.

Gość gość
sniadanie: jakas jajecznica, kanapki, sok swiezy? kolacja: wino, koreczki? Zapytaj co lubi jesc i tyle :)

Gość gość
Albo i nie będzie ;) śniadanie normalne..jakieś kanapki jajka czy kiełbaska tosty..cos wymyslisz. a na kolacje..może makaron z czymś? jakąś zapiekanka? Bez przesady aby nie było ze stalas cały dzień przy garach aby mu dogodzic. Niech pomyśli ze to standard :p

Gość gość
noo napewno koreczkami chłop sie na je :D

Gość gość
to ma byc degustacja, dwa na kolacje malo sie je..albo w cale...wiec najesc to sie musi na sniadanie albo obiad.. :) jak z grubym brzuchem bedzie ru/ch/al??

Gość gość szarik
korki z wina i dziewczyna...

Gość gość
na śniadanie lodzik a nie jakieś koreczki

Gość gość
Na śniadanie najlepiej angielskie śniadanie bekon, kiełbaski, fasola w sosie pomidorowym. A na kolację proponuje coś smacznego ale jednocześnie lekkiego żeby nie miał problemów z erekcją i by nie chlupało wam w brzuchach podczas harców :)

Gość gość
Gar bigosu! Będzie wesoło :-D ha ha żartuje ;) Śniadanie zwyczajne, jajecznica czy tosty właśnie. . Na kolacje zrób wcześniej lasagne , odgrzejesz i voila

Gość gość
w niedzielę pierwszy raz otworzę oczy i obok będzie on. xx a jak wczesniej ucieknie niczym gołąbek devolay?

Gość gość
Proponuje sie nie wysilać i przygotować cos na szybko przy nim, kanapki jajecznice itd. On niech pomaga. Ja mam taki sam układ i tak to wlasnie działa. Ostatnio nie kupiłam mu prezentu na urodziny bo skoro nie jesteśmy razem itd jakos głupio mi było. On po tym sam od siebie kupił mi prezent haha im mniej ja sie staram tym bardziej on, teraz mam w planach mu kupić jakiś drobiazg

Gość gość
Dzięki Wam wszystkim za porady :D Weekend tuż tuż a ja tracę głowę. Chyba macie racje...im prościej tym lepiej :)