Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michu123

detoks sokowy?

Polecane posty

robił ktoś? ostatnio widziałem że jakaś aktorka robiła tydzień dietę, a później nasmarowała się mąką i miodem i wychodziły z niej jakieś robale :o robił ktoś kiedyś???

ja tam nie wierze w takie wariactwa, lepiej zmienic nawyki zywieniowe niz szalec z takimi wymyslami ogolnie myslalem ze zdrowe zywienie wyjdzie mnie drozej, ale zdrowe zamienniki sa czesto znaczenie tansze, dzisiaj np - owsianka z biedry za 2 złote + jabłko 0,5, kalarepka z polo marketu za 1, 5 na przekąske, zaraz usmażę na oleju kokosowym warzywka z rynku na obiad i tak każdego dnia, nie tyje, mam pełno energii!! polecam!!

Gość candice

jestem ogromna fanka detoksow, robie je juz od trzech lat regularnie co 3 miesiacy.moj detoks trwa 3 dni (same trojki hahaha). czuje sie po nim super. zamawiane detoksu sokowe sa straznie drogie, jeden dzien kosztuje ok. 100 zl. wiec wg mnie warto kupic sobie swoja wlasna wyciskarke (ja mam teesa, ktora swoja droga polecam). warto robic soki zwlaszcza te zielone nie tylko od swiet w czsie detoksu, ale regularnie pare razy w tygodniu :)